anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 48> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy samo dođi, ja ću pripremiti sav potreban materijal (uključujući i one male bočice, znaš na šta mislim)
![]() maslacak7 i meni su baš drage ove tratinčice i drago mi je da ti se sviđa moj rad.
a primavera draga.... hvala ti, hvala ti, hvala ti....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
mene je definitivno osvojio set za kupaonicu...bas tratincice koje ja volim...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pa jedva sam našla tvoju temu - gdje si se sakrila?! E, ovi tvoji kupaonski kompletići me naprosto oduševljavaju! I mene si šokirala zelenom unutrašnjosti kutijice - nisam to očekicala od tebe, ali mi je posebno lijep zimski tanjur... Taj crackle ti ide kao podmazan, morat ću na instrukcije kod tebe pod hitno!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
proljeće
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
svi su radovi predivni! ali set za kupaonu i kutijica za čaj su me definitivno oborili!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Anastazija... svi su ti tanjuti prekrasni...ali ovaj zadnji zimski me doslovce oborio... prekrasno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Anastazija prekrasno prekrasno sve mi je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anastazija kod tebe je eksplozija radova!!!
Svi su mi super , ali moji favorite su kutija i tanjur. Bez greške - savršeno!!!
![]() |
|
![]() |
|
aaaaaa kako mi je drago da vam se sviđaju moji radovi.
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Set za kupaonicu, wow!
Imam tu salvetu i nikako nisam znala šta sa njom, dobro se kaže da svaka roba ima svoga kupca( majstora decoupaga).
A, zimski tanjur, stvarno predivan.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prekrasno.....meni je komplet za kupaonu savršen.....a i tanjur ne zaostaje
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
koje li divote !
oborila si me sa kuhinjskim setom a tek tratinčice
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kod tebe mi uvijek tesko izdvajat,ali eto zimski tanjur bi,iako mi je sve sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasni radovi, ali moram izdvojiti onaj komplet za kupaonicu i posebno onaj zimski tanjur! Fenomenalno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je jaaako lijepo ali tanjur moram izdvojiti....baš mi je diiivan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
auuu divote,nemam riječi jer je sve savršeno!
|
|
![]() |
|
još jedan set za kupaonicu
![]() jedna kutijica
![]() ![]() i za mene šokantno zelena iznutra
![]() ovaj tanjur sam dobila sa željom da bude zimski... i bi zimski
![]() i jedan kuhinjski set koji sam s posebnim guštom radila. čim sam odabrala salvetu i složila sliku u glavi kako to treba izgledati na kraju znala sam kome ću pokloniti. ima jedna jedina kuća/kuhinja na svijetu za koju ja znam da bi se ovo savršeno uklopilo. i zato jedva čekam dan kad ću to odnijeti i uručiti domaćici...
jedna strana...
![]() i druga strana
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 hvala ti puno. i ja o mnogim tuđim radovima često mislim da su nešto najsavršenije što sam vidjela, a onda se svaki dan pojavljuje opet nešto tako najnaj.... to mi je zapravo drago jer svaka od nas pokušava nadmašiti samu sebe... i uspijevamo u tome što znači da napredujemo...
kaća43
![]() maslacak7 za savjete nema na čemu. i drugi put ako treba. dobro je ako su šta vrijedili...
a tanjuri... da,skupo bi te koštali
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kao prvo hvala na savjetima za cracle.... a tanjuri su fantasticni...da ih negdje vidim rekla bi ovo su neki skupi tanjuri...pravi unikati... imas zlatne ruke
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |