Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 203> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
snjezne slike su prekrasne:)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jel ovo Gorski kotar?
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sad izlazi nema više snijega ----------vidi niče li šta od cvijeća kod bake narcisi krenuli---
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš su nam trebale ovako lijepe slikice u ovo nimalo lijepo jutro (što se vremena tiče). baš bi bilo lijepo da je sada vani bijelo kad je većina ljudi doma, koja bi to bila uživancija!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj kako lijepe slikice
![]() ![]() Nemoj zazivati snijeg od jednog metra ![]() Sretan Božić! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Znam da ne bi a ja to samo da tebi bude lakše
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala vam drage moje, danas imate sve od mene jedan veliki Bako bijeli Božić bi bio idealan ali barem pola dana imamo bez kiše a sad je već i vedro Nihooo, misliš da bi on u tom slučaju trčao i bježao, ma moš mislit
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Slikice su predivni, prava snježna idila!
Sretan i blagoslovljen Božić!
|
|
![]() |
|
E meni je ova najljepša kad ti čojk trči i bi mi žao što ga ja nisam potijerala
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Korjenko predivne snježne slike. Imaš zbilja prelijepi okoliš! Kažeš da nisi za snijeg, al' što ne bi bilo bolje da je pao za Blagdane. Umjesto utapajućeg Božića da imamo bijeli. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, prava snježna idila i kod tebe je bila. Vaša šetnja je zaista kao da ste u nekoj bajci.. Onaj puteljak, stazica, grane, bijelo...bijelo, bijelo.. Divno! Unutarnje ti je cvijeće prekrasno zdravo, bujno i prelijepo. Sretan Božić, od srca!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kontesa draga cijeli dan ljeva ko iz kabla, prošli vikend mi je balkon bio pun snjega a sad poplava....
Lantana, Hoya cure moje, nisam baš za snjeg, volim ga par dana i onda gotovo ali sad bi i da ga metar napada jer ne mogu gledat već ovu kišurinu. Na polnoćku ne idem po ovom vremenu..... možda sutra bude bez kiše, moji sviraju u crkvi nakon mise i to ne bi htjela propustiti
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepe slike, još ljepši opisi. Imali ste posla, ali je užitak vidjeti vas u šetnji - zasluženoj!
E, da, vratila sam se natrag da i ja tebi i tvojima zaželim blagoslovljen Božić!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
al je kod tebe danas snijeg padao? u zg pretoplo
![]() drago mi je da ste uživali ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Korijenko, prava zimska idila na tvojoj hacijendi
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
I za kraj "panoramik", pogled sa glavne ceste na snježnu haciendu sa koje vam svima šaljem pozdrave i najljepše želje za sutrašnji Božić....
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Jedna noćna slika susjedinog bora
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
MM i ja smo odlučili malo propješačiti do Matulja i krenuli smo kroz mali šumarak kuda ja prolazim svaki dan na putu do posla....
Bilo je ko u bajci......
Evo me skrivam se ispod grana bora...
![]() ![]() ![]() ![]() MM trči po snjegu
![]() Evo i mene da malo odmorim...
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nina i prijateljica odmah su se uhvatile ljepšeg posla
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
A sad zimsko - snježne radosti.....
Ovako je bilo odmah ujutro kad smo se probudili....
Pogled sa skoda (balkona)
![]() Palma i vinograd pred kućom
![]() Moja Brava
![]() Prilaz do kuće...
![]() Zasuči rukave i na posao....bilo ga je do ulaznih vrata....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |