Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 140> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaktus je predivan,moj nece pa nece da cvjeta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Borek je presladak a kaktus za past u nesvjest. I jedno pitanje: koliko treba godina da takav kaktus pusti bar jedan cvijetak? Ovako bogat i bujan ne bum doživjela od mojeg, koji je sad 10cm komadićak! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma sve je prekrasno,vidi se kako si bila vrijedna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan bor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje zahvaljujem na pohvalama. Što se boreka tiče, kao što sam i napisala ovaj je baš po mome guštu, tako da sam bila prezadovoljna kada ga je MM donio. A Božićni kaktus sam dugo držala na terasi, ali je bio u sjeni glicinije, tako da nije rano napupao. U kuću sam ga unijela tek negdje oko Svih svetih, ali je bio u potkrovlju, na svjetlu ali ne u pretoplom. Tu je napupao i tek sam ga jedno 2 tjedna prije Božića donijela u dnevni boravak i ovaj put je bio pun pogodak. Inače i meni je znao puno prije ocvasti i do Božića više ni c od cvijeta ne bi bilo.
Evo lanjske slike
i slika od 02.12.2006.- znači puno prije Božića ocvao
Ove stare slike sam vam pokazala da vidite da je znao biti i raskošniji, ali naravno da sam presretna što cvate obilato upravo sada.
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš ti je lijepi kaktusić,tak je raskošan sa tim lijepim cvjetekima.
A borić-presladak ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Katica, krasan ugođaj. Božićnjak je stvarno prebogat cvjetovima. Kako si samo uspjela tempirati vrijeme cvatnje? Moj je cvao u listopadu.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Katica krasan ti je borek, a bome i božićni kaktus! Super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nije dvorište, ali je MOJ Božićni kaktus kojega sam ove godine uspjela dobro "tempirat" da cvate baš u vrijeme Božića
![]() i Božićna jelka...... MM ove godine nije niti htio da kitimo jer je kuća puna cvijeća ...itd., ali sam ga uvjerila da moramo i onda je pronašao jelkicu taman za naš DB.... nije široka, a gusta, jer zbog police i Ree koja se stalno šeće ne paše nam velika i široka, ali ova je baš po mom guštu
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja da ga imam -ja bi njega na svakome ćošku sadila da mi tako krasi kao kod tebe što je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hoya, tako sam sretna zbog krizantemice i hvala na pohvali za šaš. Znaš MM me već zeza da će trebati mačeta k`o u džungli da bi se prošlo stazom pored šaša koliko se on širi.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidjela sam malu krizantemicu. Glavno da se uhvatila. A kineski šaš !!!
Ja sam mislila da ja imam najvećega, a tvoj je tri puta veći. Predivan je!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma kužim -kužim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma neee, Niho ja sam mislila da nisam smjela "naglas razmišljati" da mi gužva u kući zbog novog cvijeća, nego da mi baš fali ......., taman bi mi još to dobro došlo, kužiš.
|
|
![]() |
|
samo ti budi tako glasna pa ćeš dobiti još jedan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage moje posjetiteljice zahvaljujem na posjeti i pohvalama.....
Kineski šaš je star jedno 5-6 godina, stvarno se ne sječam kada sam ga dobila, ali se jako brzo širi. Ja sam mu prije 2 godine na desnoj strani - prema stazi bila cvaknula skoro 1/3, ali se to više uopće ne vidi, opet se busen zaokružio....
A buket .... to je poklon od MM
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svi se zapalili za šaš, pa naravno i ja - prekrasan je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kineski šaš je predivan,kao i buket od orhideja!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ja se u potpunosti slažem sa našom Sarom....ti si Katica prava gazdarica!...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |