anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 48> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anastazija... svi su ti tanjuti prekrasni...ali ovaj zadnji zimski me doslovce oborio... prekrasno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
svi su radovi predivni! ali set za kupaonu i kutijica za čaj su me definitivno oborili!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
proljeće
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pa jedva sam našla tvoju temu - gdje si se sakrila?! E, ovi tvoji kupaonski kompletići me naprosto oduševljavaju! I mene si šokirala zelenom unutrašnjosti kutijice - nisam to očekicala od tebe, ali mi je posebno lijep zimski tanjur... Taj crackle ti ide kao podmazan, morat ću na instrukcije kod tebe pod hitno!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
mene je definitivno osvojio set za kupaonicu...bas tratincice koje ja volim...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Izzy samo dođi, ja ću pripremiti sav potreban materijal (uključujući i one male bočice, znaš na šta mislim)
![]() maslacak7 i meni su baš drage ove tratinčice i drago mi je da ti se sviđa moj rad.
a primavera draga.... hvala ti, hvala ti, hvala ti....
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
radovi su ti stvarno vauuuuuuuuuuuuuuuuu! svaka čast!!
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
sve je za 10!teško je nešto izdvojiti, al ako baš moram, onda glasam za set.
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
A što je tebe krenulo....set za kupaonicu odličan, tanjur prekrasan...odlična ideja za nečiju kuhinju...i u moju bi se uklopila baš je crveno siva...,u tom tonu. Bravo draga Anastazija.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Anastazija sve je prepreprelijepo ,majstorica si od zanata i imaš zlatne ruke ali ja bih ipak izdvojila one jagodice negdje na početku tvoje stranice i ovaj zimski tanjur..a zaboravila sam i kuhinjski set.Mislim sve je toliko lijepo da je stvarno teško dati nečemu prednost!
|
|
![]() |
|
fala cure slavice, sad sam išla nakon dugo vremena baciti oko na one jagodice s početka. hvala ti što si me podsjetila na njih. mislim da ću morati još nešto s tim motivom napraviti. nekidan sam imala inventuru salveta i srećom pa imam još jednu cijelu i jednu ne baš cijelu takvu.
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
aaaaaaaa, pa kad si mi bila u kuhinji....... samo da ti javim da mi još nije stiglo
![]() prekrasno je, nadam se da se jako svidjelo novoj vlasnici
|
|
![]() |
|
šta?????? nije stiglo? sigurno su zaplijenili na carini
![]() je, je, bila je zadovoljna! ili samo pristojna? ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ne diraj jagode da štogod ne pokvariš,znaš da su one osjetljivo voće,onakve kakve jesu prelijepe su!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
danas sam odvojila vremena da pregledam još jedanput cijelu tvoju galeriju, nemam rijeći koje divote i krasote, posebno su me se dojmili zimski tanjuri, a najviše ona dva okrugla plava, na koji način si dobila kockasti obrub ili je to možda salveta, bez riječi sam
![]() |
|
![]() |
|
Slavice, ne brini jagode ne diram. mislila sam možda napraviti još nešto s tim motivom.
mumica, hvala ti na vremenu koje si mi posvetila i pohvalama kojima si me obasula. tajna kockastog obruba na onim plavim zimskim tanjurima je u tome da je tanjur takav reljefan s doljnje strane |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
blago vama koji ste iz većih gradova a mi iz malih mjestašaca stvarno smo zakinute, ja sve improviziram, samo lak za raspucavanje naručujem , jako me zanima rad sa rižinim papirom ali ga kod mene nema za kupiti, prvi put kad budem išla za zagareb kupit ću ga
![]() |
|
![]() |
|
nisam ti ni ja iz velikog grada. je da je središte županije, ali ništa to ne znači. materijal isto uglavnom nabavljam svakako - ili naručujem ili kad idem u metropolu...
|
|
![]() |
|
moje dame, predstavljam vam moj prvi sat....
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |