Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera: Blagdanski izlog
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera: Blagdanski izlog

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:28
...i još jedan poklončić, za ljubiteljicu morskih motiva ...davno obećana zveckalica

upakirana u malu drvenu kutijicu bojanu akrilnim bojama, uz dodatak zgodne papirnate maramice i malo otisaka pomoću pečata i boje, a uz to je išla i "pasent" čestitka...

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:26
slike radova vidim normalno u friško iz pećnice,vjerovatno phb zeki
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:20
...hvala ti puno najbrža naša Ružice smile79 ...pokušavam staviti još i slikice još jedne čestitke ali me ludi Phtb zafrkava i javlja da su slikice obrisane a nisu i uredno se vide kroz drugi forum...ne kužim Confused
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 15:57
čestitke su predivne!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 15:53
...ovaj put za istač... još malo čestitki radjenih za meni drage osobe...

....za Otok, iz Božićnog swapa

...za našu dragu i presimpatičnu Orcu...

...i još nekoliko za meni najdraže ljude...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 09:02
Već sam se ponadala da je bolji razlog zbog kojeg nisi bila s nama. Ali i ovo razumijem, i ja sam radila nešto kolača, ali većinu počinjem večeras i sutra.
Radujem se novim radovima...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 16:55
 Question%20Mark...sad niš ne kužim... još 18.12. sam postala odgovor Bubi vezano na sretan dolazak andjelčića nakon one havarije sa strujom u Dubrovniku...no ona vjerojatno misli na moju opasku o gužvanju...

...drago Proljeće, narudžbi uopće više nemam, što je bilo bilo je...nešto sitno... prodaja ove godine očito odraz vremena u kojem živimo, sreća pa su ove stvari bez roka trajanja Wink  ...ali imam familiju i svi gledaju u mene ko u čudotvorca...barem kad su kolači u pitanju BBQ%201

...ipak, nešto sam radila, uz ono što je bilo u swapu, još par čestitki za meni drage ljude, još nešto andjela, sitnica... čim sredim fotkice negdje oko 2 ujutro smile61rado ću ih podijeliti s vama....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 15:48
Izgleda da se primavera nema vremena javiti od narudžbi. Neka, neka super da ima posla, budemo mi nju pričekali...smile138
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 08:56
Primavera sve je stiglo u najboljem redu. zaista su predivni.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:30
Originalno poslano od člana prila prila napisao:

kuglice su san snova,a u ovu sam se zaljubila smile93

primavera draga kuglice su prekokrasne,ali sto me ova oborila,mrak jesmile55smile71
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 15:33
Thank%20Youskupni%20hug ...hvala vam od srca drage moje...

...draga Elza, slažem se s tobom, samo... današnji trgovci gledaju isključivo zaradu i kineska roba vrlo spretno zamaskirana najčešće vrlo lošim bojama, kažu čak i opasnim, ali iznimno jeftina, jedino je kaj hoće otkupiti...nije da nisam probala, davala čak i u komisionu prodaju, a kasnije se natezala bilo s naplatom bilo s povratom mojih radova...tako da egzistiram isključivo na usmenoj predaji, fala Bogu na ovom forumu i još jednom gdje je uglavnom nakit, i dobrim ženicama koje otkupljuju moje radove

...ooooh, draga Lilly Vanilly...pa tebe nije bilo cijelu vječnost  ...drago mi je da si opet s nama, a u vezi prodaje, pisala sam o tome ranije, a i sada u ovom postu...nemam dućana ni štand, svi moji radovi su ovdje izloženi, nekih više nema, pa je najbolje da me kontaktiraš ili na moj e-mail (imaš u mom profilu) ili mi se javi na PP... i hvala ti puno na lijepim riječima i posjetu In%20Love

...uffff, konačno draga Bubi...mi smo se šalile oko isporuke i duljine trajanja, a kad sam vidla kaj se dogodilo u DBV strah me uhvatio, činilo mi se da bi prije stiglo na Mjesec Astronaut%202 ...i naravno, presretna sam što ti se tako svidjaju, nadam se da se nisu jako zgužvali tijekom transporta, i haljinice i krila i kosicu možeš im lagano popraviti bez puno muke....hvala ti još jednom Blowing%20Kisses
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 10:19

ja se moram pohvaliti da sam i ja postala vlasnicom preljepih anđelića, prvo sam ih mislila pokloniti za Božić, ali sad kad su mi stigli, sad ću ipak barem  jednog zadržati za sebe ako ne i sva tri
Na vrh
Lilly Vanilly5 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 42
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Vanilly5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 21:18

Pozdrav svim kreativkama a posebno mojoj dragoj Primaveri koja me toliko toga naučila. Nije me bilo poduže među vama i sad se nemogu nadiviti svim ovim ljepotama koje sam ovdje zatekla...sjajno...Primavera gdje ti prodaješ svoje radove da ti mogu doći sa dragim prijateljicama i potrošiti koju kunicu?smile79

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:05
Draga, tvoja maštovitost, smisao za lijepo i izvedba su nenadmašne.
Trebala bi imati samo spretnog trgovca da to uspije pokazati ljudima i onda bi sigurno išlo dalje usmenom predajom.
Jako želim da u novoj godini uspiješ razviti posao, jer takva ljepota ne smije ostati sakrivena.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 13:43
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Proljeće... Valentine%20hand%20heart 

Primavera Wink
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 15:07
Proljeće... Valentine%20hand%20heart 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 12:11
Draga moja kada vidim ovaj snijeg i zimu, i ja jedva čekam proljeće!!!
Žao mi je što te zdravlje ne služi a i ovaj drugi problem ( novčeki) je već postao kroničan, ali nema nam druge nego nadati se boljemu.

U nadi je spas!!!

A ja ti od srca želim da sve prodaš i da ne stigneš toliko napraviti kolika će potražnja biti
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:50
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Ajme primaavera kako su ti kuglice lijepe!!!
Nije te bilo neko vrijeme i sada se toplo nadam da je zdravlje bolje i da krećeš u akciju.
Također se nadam da ćeš nam pokazati sve ljepote koje napraviš prije nego što ih prodaš.

A šta reći, nego da kod tebe uvijek uživam.

smile141

...drago moje Proljeće... već sam spomen tvog nicka grije me nadom i umjesto golih grana drveća vidim male zelene listeke i šarene grmove u cvatu ...a zdravlje, guram, guram...nema druge, jedan dan bolje, drugi lošije... prodaja je za sada relativna, a i nemam baš trgovačkog duha... no čujem da i na štandovima kod Cvjetnog ide jako loše, ljudi čuvaju kunice kojih ima sve manje ...tja, možda sam ipak trebala pisati Djedici
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:44
...drage moje Iris, Sandra, Monna, Cimi...hvala vam najljepša, grijete mi srce u ovaj hladni dan Burning%20Heart
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 11:43
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Kako bi bilo lijepo ući u neki mali dućančić pretrpan ovakvim divotama, pa birati čestitke, kuglice, anđele, sličice, ukrase....

...da dragi Otoče, bilo bi doista lijepo imati dućančić...u mom slučaju, možda u nekom drugom životu Embarrassed ....hvala ti od srca smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.