Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 20:11
prije gotovo mjesec dana, jedna prijateljica  me zarazila ovim anđelima ... no, tada nisam imala vremena za eksperimentiranje, pa sam se ovih dana upustila u tu akciju...
dakle, slijede moji anđeli od slanog tijesta...
prvo sva tri na okupu...

onda u krupnijem planu prvoizrađeni anđeo...

pa drugoizrađeni anđeo (nedostaje još lakiranje - ponestalo mi laka :(  )

i trećeizrađeni anđeo...

toliko za sada... toliko je izašlo iz jedne smjese slanog tijesta... neki novi eksperimenti slijede čim ponovno sakupim malo vremena za to...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 20:39
Nato, ti si genije!!!Bow%20Down%20Together
Ovi anđeli su predobri, stvarno radiš čuda!Angel%202
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 20:53
kglice su mi super,,jer sam i ja sad trenutno u tome,,ali ni ostaki radovi nimalo ne zaostaju!!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 21:02
 mene si osvojila ovim svojim anđelima naprosto su preslatki smile71
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 18:50
anđeli su mi baš preslatki Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 20:04
smile105...očarana sam ovim angelekima...preeeeeslatki su...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 07:22
evo i nove dvije lutkice... nisam ih još polakirala (nedostatak laka u domaćinstvu :/ , no mislim kako ni neću još neko vrijeme, neka se dobro prosuše)
pojavio se i sitan priblem koji svakako moram sljedeći puta izbjeći, a to je da moram malo bolje pripaziti kod pečenja i jačine topline u pećnici jer mi je na nekim mjestima tijesto promijenilo boju (moram priznati da sam pred kraj malo posatala nestrpljiva, pa sam malo pojačala temperaturu... :/ )

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 08:20
anđeli su krasni, ali mene su osvojile ove lutkice!
ANĐELKA
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 14:53
kako te samo dobru uspjela zaraziti ta prijateljica...Wink
mene zaraze samo virozama Cry
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 15:15
Prekrasno smile79
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 17:12
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

a o oduševljenju das masom postavit ću ovu sliku...rad nije u salvetnoj tehnici, ali mi je ipak posebno drag...dugo godina stallno nešto radim, preturam po prstima, a ove godine sam počela ponešto od toga prodavati, pa između ostaloga, i ove pisanice

ovo je SAVRŠENSTVO!!!!
krenula sam iz početka tvoje galerije i naišla na ovo , neznam kako mi je prije promaklo!!! Savršeno,,,svala čast!!!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 22:28
hvala omnia što si me podsjetila na ovaj moj rad... pisanice su zaista nešto čime se jako ponosim i čime sam jako zadovoljna kao radom...

hvala i preostalim divnim damama koje me bodre i zbog njih uvijek nastojim nešto usavršiti i novo probati... pa tako i današnji rad

nisam izdržala a da i danas ne razgibam prste (a i nabavila sam sirovine...nakupovala soli i brašna, pa neka se nađe... hahhahaha)
danas sam morala probati i sljedeću razinu...
totalnu trodimenzionalnost.... u svakom smislu te riječi...
lutkica je visine otprilike 10 cm

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 10:59
Nato, imaš spretne prste, ali ideja i mašte još više
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 13:04

...lutkice su preeeeedobre, i mene već dugo intrigiraju upravo andjeli ali u novom materijalu za mene...hladnom porculanu... ti to savršeno radiš draga Nato, spretnost ruku si samo usmjerila s das mase na slano tijesto i nastavila stvarati predivne stvari... Bravo!Bravo!Bravo! 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2010 u 15:58
lutkice su stvarno preslatke,a i kuglice...dala si mi volju da drugu godinu stavim na bor samo kuglice rađene decoupageom.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2010 u 19:23
kako su ti dobre ove lutkicesmile89,ludilooooooooosmile141
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 23:36
anđeli i lutkice su fantastični.detalji su predobri!samo mi nešto nije jasno..pečeš ih?ja sam radila neke stvari od slanog tijesta(voda,brašno,sol-1:1:1)ali sam to samo sušila na zraku.da li su postojaniji ako ih pečeš?inače čipkaste haljinice su odlične!smile94
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 13:48
hvala vam mile moje....hvala...
prila, ja radim omjer 2 šalice brašna, šalica soli, pola šalice vode...
i pečem...puno su postojaniji

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 14:40
ja sam ostalasmile39 od ljepote...smile93
ovako krasne radove i to od tijesta... ma dobro pa gdje to naucite...
kad gledam ove radove tek onda skuzim koliko nista neznam..
ovako nesto krasno...ma fantasticno...
reci mi radis to po nekoj semi ili je sve iz glave...koliko peces to...uh sve me zanima...super su lutkice... ja sam tvoj fansmile77
Na vrh
marinnera View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marinnera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 11:42
draga radovi su ti fantastični...ipak neke moram izdvojiti- pisanicu, u životu nisam ljepše vidila, stvarno su prekrasne, a ne smijem zaboravit ni lutkice, one su pravo pravcato čudo,jel njih radiš po nekom kalupu, shemi, kako.... daj malo nam objasni...još jednom svaka čast i očekujem što prije nove radove i to sa nestrpljenjem!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.