moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ne znam... jedan mi se malo izvukel iz zemlje kad sam mu vadila košuljicu i ima korijen skoro kak je i on velik. Možda budem samo ove veće a ostali nek rastu "u vrtiću" i dalje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hanić, tebe budemo poslali u Tajland da učiš njih kak se siju adeniumi....da je klijavost 100-postotna! Normalno....morat ćeš nam donijet i darove od tam u povratku..... ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Kaj buš ih već rasađivala?Ja se još ne usudim,a moji imaju već 2 para pravih listića,mislim da budu još 2 mjeseca tak kak jesu,ako ih rasadim ,ne bum imala dost svjetla od lampe za njih,nek se snalaze ovak!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Rain izgleda da su dvojčeki,budem ih probala razdvojiti.Ionak ih planiram za ovaj vikend rasađivati.Valda nisu premali. Imam perlit od Flavije još samo da kupim zemlju za kaktuse i mogu u akciju
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Stvarno su divne orhideje,ova nova pogotovo.A ljubičica mi je posebna,nisam još vidla takvu.Blago tebi kad imaš tolko mjesta na prozorima,to je divota po zimi.A kaj su ono adenium-dvojčeki?A jesu ti adeniumi živa zaraza,preslatki su dok niču i dok se uspravljaju.Živi bili i deeeebeli!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Hvala ti Stefka
![]() Sara - to je hokus-pokus šumica adeniuma
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kaj to Hana ima rasadnik adeniuma?
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Već jedno određeno vrijeme samo gledam slikice, i neznam kaj bi napisala...tj. kaj bi prvo pohvalila, da li prekrasne orhideje, da li bor ili šumu adeniuma....prva liga ti je sve....nemam bolje inspiracije za nekaj pametno izjavit....samo buljim u slikice i uživam!
![]() |
|
![]() |
|
i konačno šumica adeniuma..da ne mislite kak vas veslam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto za danas dosta !
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jooj hanić baš mi se sviđaju tvoje orhidejice, prekrasne su..
|
|
![]() |
|
![]() moj bor- nikak uslikat kak treba
|
|
![]() |
|
![]() konačno se vide zeleni rubovi na cvjetićima
|
|
![]() |
|
![]() četvrtina "đungle"
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
orhideje su prekrasne,sve ljepša od ljepše!
|
|
![]() |
|
![]() i dendrobium nobile se sprema cvasti
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() nikak joj uhvatit pravu boju..................
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() nastavak...
|
|
![]() |
|
![]() orhideja i po danjem svjetlu tamna ali predivna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |