natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prije gotovo mjesec dana, jedna prijateljica me zarazila ovim anđelima ... no, tada nisam imala vremena za eksperimentiranje, pa sam se ovih dana upustila u tu akciju...
dakle, slijede moji anđeli od slanog tijesta... prvo sva tri na okupu... ![]() onda u krupnijem planu prvoizrađeni anđeo... ![]() pa drugoizrađeni anđeo (nedostaje još lakiranje - ponestalo mi laka :( ) ![]() i trećeizrađeni anđeo... ![]() toliko za sada... toliko je izašlo iz jedne smjese slanog tijesta... neki novi eksperimenti slijede čim ponovno sakupim malo vremena za to... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Nato, ti si genije!!!
![]() Ovi anđeli su predobri, stvarno radiš čuda! ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
kglice su mi super,,jer sam i ja sad trenutno u tome,,ali ni ostaki radovi nimalo ne zaostaju!!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mene si osvojila ovim svojim anđelima naprosto su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
anđeli su mi baš preslatki
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
evo i nove dvije lutkice... nisam ih još polakirala (nedostatak laka u domaćinstvu :/ , no mislim kako ni neću još neko vrijeme, neka se dobro prosuše)
pojavio se i sitan priblem koji svakako moram sljedeći puta izbjeći, a to je da moram malo bolje pripaziti kod pečenja i jačine topline u pećnici jer mi je na nekim mjestima tijesto promijenilo boju (moram priznati da sam pred kraj malo posatala nestrpljiva, pa sam malo pojačala temperaturu... :/ ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
anđeli su krasni, ali mene su osvojile ove lutkice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kako te samo dobru uspjela zaraziti ta prijateljica...
![]() mene zaraze samo virozama ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
ovo je SAVRŠENSTVO!!!! krenula sam iz početka tvoje galerije i naišla na ovo , neznam kako mi je prije promaklo!!! Savršeno,,,svala čast!!! |
|
![]() |
|
hvala omnia što si me podsjetila na ovaj moj rad... pisanice su zaista nešto čime se jako ponosim i čime sam jako zadovoljna kao radom...
hvala i preostalim divnim damama koje me bodre i zbog njih uvijek nastojim nešto usavršiti i novo probati... pa tako i današnji rad nisam izdržala a da i danas ne razgibam prste (a i nabavila sam sirovine...nakupovala soli i brašna, pa neka se nađe... hahhahaha) danas sam morala probati i sljedeću razinu... totalnu trodimenzionalnost.... u svakom smislu te riječi... lutkica je visine otprilike 10 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nato, imaš spretne prste, ali ideja i mašte još više
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
lutkice su stvarno preslatke,a i kuglice...dala si mi volju da drugu godinu stavim na bor samo kuglice rađene decoupageom.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kako su ti dobre ove lutkice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
anđeli i lutkice su fantastični.detalji su predobri!samo mi nešto nije jasno..pečeš ih?ja sam radila neke stvari od slanog tijesta(voda,brašno,sol-1:1:1)ali sam to samo sušila na zraku.da li su postojaniji ako ih pečeš?inače čipkaste haljinice su odlične!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam mile moje....hvala...
prila, ja radim omjer 2 šalice brašna, šalica soli, pola šalice vode... i pečem...puno su postojaniji |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam ostala
![]() ![]() ovako krasne radove i to od tijesta... ma dobro pa gdje to naucite... kad gledam ove radove tek onda skuzim koliko nista neznam.. ovako nesto krasno...ma fantasticno... reci mi radis to po nekoj semi ili je sve iz glave...koliko peces to...uh sve me zanima...super su lutkice... ja sam tvoj fan ![]() |
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
draga radovi su ti fantastični...ipak neke moram izdvojiti- pisanicu, u životu nisam ljepše vidila, stvarno su prekrasne, a ne smijem zaboravit ni lutkice, one su pravo pravcato čudo,jel njih radiš po nekom kalupu, shemi, kako.... daj malo nam objasni...još jednom svaka čast i očekujem što prije nove radove i to sa nestrpljenjem!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |