Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 113>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:43
čudno neko mjesto za brbljanje... toliko ženskinja a nijedna nije već tri dana ni riječ reklasmile96. kao zona sumraka...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:24
riječsmile96
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:27
smile156Thumbs%20Up
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 22:41
sve su u poslu pa nema price....cek,cek dok se krene...smile102 ce raditi ko lud...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 11:56
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 14:18
i ja vam svima želim sve naj u Novoj!
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 21:56
Sretna vam Nova 2010!!!Happy%20New%20Year
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 22:43
I u ovom kutku, želim vam svima svako dobro, veselja, lijepog druženja i ljubavi, a ponajviše svima dobroga zdravlja i obilje kreativnih ideja...

Svim tetama salvetama, papiro-ovisnicama, nakitilicama, slikaricama i bojalicama želim sretnu  2010. godinu....

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 14:09
Svim forumašima Cvijeta, sretna nova 2010. godina!!!!!!!!!!!!!!!!!

smile150smile153
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2010 u 12:22
Drage moje tete salvete, Sretnu i uspješnu 2010 godinu te puno zdravlja, sreće i veselja želim vam od srcaHappy%20New%20Year
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 18:57
Svima zeli SRETNU I KREATIVNU NOVU GODINU .

Drage moje trebam savjete i pomoć.

1. Koliko sam skuzila po postovima 2-komponenti krakel lak je bolji, mene zanima koliko dugo traje jel je 80 kn set
2. 3D efekt koliko debeo sloj treba biti kad se osuši, meni je nekih 3-4 milimetra, da li se dobiva bolji efekt ako stavi jos jedan sloj na vec osušeni sloj od 3-4 mm
3. u nečijoj galeriji sam vidla fantastičan sat ili tanjur u crno je li roza ili ljubicasta kombinacija, apstraktno rješen i sad ga ne mogu naći jer nemam vremena pretrazit sve galerije.

hvala puno

i znam da nekim nisam poslal salvete ali jednostavno ih ne stignem sloziti za poslat imam posla za faks i posel
ispričavam se zbog toga ali čim stignem šaljem
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:08
Linaa, i tebi sretan ulazak u novu i kreativnu 2010.! Mogu ti samo reći za crackle lak  - imam ga sigurno jedno 10 mjeseci i ne nazire mu se još dno, a koristim ga dosta često... Isplati se! Thumbs%20Up
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:12
Evo malo za raspoloženje, ultimativni craft hit...LOL
Ovo je po meni zdrava parodija, plakala sam od smijeha,
UPOZORENJE! tekst je eksplicitan u svakom pogledu...
http://www.youtube.com/watch?v=nZlqkrg8lQQ

Evo i stihova za one koji ne mogu poloviti sve što se spominje (znam da ja nisam sve na prvu skužila...)
http://www.craftygangsta.com/lyrics/
I svima vam želim da se u 2010. kreativno izražavate kad god možete i kad god vas to veseli Big%20smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:16
Hahaha, bravo! Ja sam tražila lyricse još za vrijeme pjesme da ne propustim nešto! LOL Super si ovo našla, stvarno!
Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:20
Naletjela na nekom blogu sasvim slučajno,
ovo kad sam pak slušala http://www.youtube.com/watch?v=q_FeYyPOB3U&feature=related
sam se samo pokrila po glavi jer ja stvarno rezuckam, lijepim i dovršavam u hodu, u zadnji tren, u tramvaju, u vlaku, u zavoju LOL
a kaj sve nosim u torbi za rezervu, stvarno sam opasna za okolinu Nuke

Evo i za Linuuu: "I’ll rock a crackle finish on my cabinet." LOL
a vidim da je kaća totalno gangsta craft... riječ
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:24
"Yeah, I craft waiting for the bus, one the bus, inside the bus, I craf the bus, I craft not waiting for the bus...." OMG, pišala sam... Cordless glue gun?!?!? E, to je nešto za TEBE Kami! LOL
Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:25
Ajme, meni, jaooo, ja sam odmah poželjela škarnicl na glavi kad sam to čula Embarrassed
Kaj misliš kak sam stigla ukrase za bor napraviti LOL
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:34
hehe a viš ja nemrem tak kad ja vozim auto pa nemrem još i farbat i lakirat predmete

kami daj molim te reci mi na onim flašicama za čaj oni zeleni glitteri jel to u lijepilu ili to posipavas

tnx curke
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:36

To je prednost korištenja javnog prijevoza i suvozačkog mjesta LOL
Ali u pokretu radim samo s papirom, markerima, mašnama i eeeventualno škarama ak je frka LOL A doma prljam kistove i prolijevam lak posvuda...

Ono su šljokice iz onih malih bočica, te sjajno bijele šljokice su mi najljepše jer se presijavaju srebrnkasto-lila-rozo-plavo-zeleno Big%20smile
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 19:38
hehe a sad mi još molim te reci di da to kupim, hehe,
da pa savršene su šljokice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.