Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 113> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedne su iz Lumosa, a druge su iz Chemaca, tj. iz Kriga i te su čak isplativije (7-8gr oko 10kn) (jedne su malo više "šarene", ali zapravo ne znam zašto sam kupila dva komada, imam ih za 5 godina valjda, činilo mi se da se to brzo troši).
Ali šljokice apsolutno svaki hobby dućan ima valjda, škicni na web stranice... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
tnx, e a sad me još i nauči raditi tak super origami hehe,
hvala :) |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
mislim onak u letu negdje u busu kad već nosiš škare i papir u torbi, hehe :)
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ti se voziš autom pa ništa od toga
![]() Zašto svi žele da im se ručno pokaže, zar ne vidiš čar u nerviranju prije neg ti uspije kak spada ![]() Trebala si doći prije Božića u Dubravu na besplatnu origami radionicu, najavila sam ju ;) |
|
![]() |
|
a htijela sam doci ali nikak da nadem vremena nisam stigla sve ni napraviti kaj sam htijela ni za faks ni od hobija, materijala i ideja imam ali vremena ne,
trenutno niš malo zezam ali ja bi i đir busom napravila sam da mi pokazes hehe :) bude valjda kad budu ljetni praznici od faksa u 8 mjesecu bilo vremena za origami ti si stavljala 3d efekt na svoj decoupage kak debelo ti ispada kad se osuši |
|
![]() |
|
ja ti to odokativno, isto kak i smjese za keksiće radim
![]() u pravilu sam malo deblje stavljala samo za neke bobice i slično jer je dosta tekuća pa se počne razlijevati ak se pretjera sa slojem... stvarno si htjela doć? ![]() kolovoz? tko zna kakav će biti kolovoz, vruć sigurno... ma, i meni ti je tak neprestano s nedostatkom vremena, tješim se da imam godina za sve ispuniti i napraviti, glavno da imam sve osmišljeno i skicirano, a popis ideja samo eksponencijalno raste pa ni u bliskoj budućnosti neću sve stići ![]() |
|
![]() |
|
hehe a ti bar skiciras hehe ja ni to, a znas kak se kaze jednom kad ideja pobjegne nema je vise.... a da pa tek mi je 22 imam vremena za hobije a faks jos 1.5 godinu cu pretrpjet.
ali ovisi i o motivu na neke sitnije iako stvavm 3d ne kuzi se, a dobro onda je dobro ovak budete vidjeli vlakic kad dovrsim trebal bi u subotu bit gotov tnx |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Gogs mi javlja da je naišla na zanimljiv natječaj za posao...
![]() CUREEEEE!!! LUMOS traži curu za rad u njihovom dućanu!!! http://www.lumos.hr/ Ajde dajte da nam netko sredi tamo neki popust ili nešto.... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaaa,ma di bas u zg-u,zasto netraze u splitu?
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma šta ti je Izzy? misliš da bi ijedna od nas da dobije taj posao odoljela da si svaki dan nešto iz asortimana ne ponese kući?
![]() svi mi mislimo da smo fine i poštene, i "nebi ja nikad..." ali takvo iskušenje? .... ne bi baš garantirala za svoje postupke
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja bi cijelu plaću ostavila u dućanu!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma to ti se samo čini....
![]() |
|
![]() |
|
Idem sutra tamo, budem baš pitala jesu našli koga! Mogla bih raditi u fušu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma bila sam 05.01. i još je na vratima bio oglas . Da se pohvalim nisamu Lumosu ostavila ni kune - bila je inventura
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ovo bi po pravilu trebalo ići pod okupljanja forumaša, ali obzirom da smo se "okupile" samo Mare-nostrum i ja, ja ću to ovdje staviti pa kak bude...
Mare došla u svoj rodni grad Požegu u posjet roditeljima pa mi se javila. kako sam ja izgleda jedna jedina odavde tako je to "masovno" okupljanje zapravo bilo susret jedan na jedan. pa tako od 5 popodne do pola 10.... obje dobile upalu jezika. ![]() iako same jako smo se dobro zabavile, razmjenile iskustva, ideje i salvetice i za ne vjerovati ali još si nismo sve ispričale... za sve ostale upozorenje: ne dajte Mare-nostrum piti gazirane sokove, udare joj mjehurići u glavu ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hehe....a što je najbolje toliko toga ti još nisam rekla
![]() samo su mi malo smetali konobari,ne znam šta im je značilo ono pali-gasi svjetla?????
i da ,obje smo imale fotiće u torbama ali drage naše nemojte se ljutiti nismo se sjetile da bi nas voljele vidjeti..........uostalom nisam bila pofarbana (o užasa) a i anastazija je imala neke svoje probleme.....
sljedeći susret zakazujemo ranije i ako ima još tko iz naših krajeva dobro je došao......i slikat ćemo se masovno
![]() |
|
![]() |
|
Samo jedno pitanje - je li Požega još uvijek ucrtana na karti nakon ovog vašeg spoja?
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
izzy još se ništa ne zna
![]() |
|
![]() |
|
je Izzy, ucrtana je ali je dodan onaj znak radioaktivnosti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |