mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 29> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo i moje prve dvije kutije, molim komentare i pomoć
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
![]() |
|
draga Slavica to je jedna stara klavirska stolica na vijak i pripadala je mojoj baki i sigurno je stara oko 150 godina
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepa boca,odlično si ju napravila....a i ćupovi su mi vrlo interesantni,naročito onaj drugi s nekom pretpostavljam starijom salvetom
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lijepa boca
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala na podršci! Gledam Tvoje prelijepe radove i čitam komentare pa se
ćudim -nitko da spomene onaj divni okrugli stol a on me je kad sam ga vidjela oborio s nogu!Sve je predivno,teško je nešto posebno izdvojiti ali on je moj favorit! Bravo i napravi ih još -možda se nađe štogod na tavanu! |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Jako mi je lijepa ova boca.
|
|
![]() |
|
evo jedne boce od sinoć
|
|
![]() |
|
![]() |
|
LUPI ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
da baš ima lipih stvari
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlični radovi i predivna salvetica.totalno mi je kao iz hippy doba.jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Posebno mi se sviđa vrč sa maslinama, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
radovi su nadasve neobični, najviše mi se sviđaju vrčevi, posebni su mi
![]() |
|
![]() |
|
e moja draga Sasha kad sam ti i ja stara, te su salvete stare oko 40 - ak godina a ja imam još i više
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Mumice prepoznajem ove neke staare salvete, imam ih i ja, jos od mame.
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno...svaka cast...stvarno su ti radovi krasni...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mumice radovi su prekrasni al ovaj prvi je meni posebno ljep,bravooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje tete salvete evo i mene sa dva uratka, uvijek je lijepo druziti se sa vama, primati vase savjete a najljepše je gledati vase radove koji su tako inspirativni, pusa svima
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |