moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no,pa kaj je Grožđica tak opasna? Ok,je lovac al imaš grunta pa ih sigurno ima tam samo nisu tak vidljive |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a ne! Ne bi ja zelja,to si ti zemi ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Neeeeema kod mene,ja imam mačketinu na prozoru!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
zeeeeeeeeeljaaaaaaaaaaa, gospaaaaaaa, po jeftinooooooom !!!
![]() |
|
![]() |
|
je,si ih vidla!! Koliko ih tek mora biti kod tebe? Tam je više priroda nego tu kod mene pa je i njih sigurno više
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ktičkice!!!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
fala Bromi
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala Stefkaja,baš su medene
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj kako su slatke, baš su lijepe ptičice..
|
|
![]() |
|
Rose, eto sad znaš nešto više o orhidejama
![]() |
|
![]() |
|
curice hvala puno!!!!!!
Baka ne znam čime sam ih dozvala,samo sam složila kuglice hrane i na prozore sipala suncokret - i evo ih! I ja sam začuđena a i cijela moja mala obitelj jer to nismo očekivali.Sad smo kupili vreču suncokreta od 10kg i isto takve loptice hrane povjesili po vrtu i vočkama....nek jedu mali pernati prijatelji Flavija-hvala! Sinko je zaslužan za slike a ne ja ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
znaći kad se prskaju listovi tad ne zaljevati? to nisam znala
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hanić, prekrasne sličice s ptičicama! Baš je to lijepo što si im napravila hranilište!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krasan bor, zavidno klijalište, sve lijepo ali slike ptičica su izvanredne.Kako si to uspjela i to toliko različitih!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kod tebe sama egzotika. Mislila sam naći lijepe biljke, a ono ljepota u pravom smislu riječi.
Vidim da ih hraniš. Dobra dušica!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo malo ptičica koje dolaze na naš prozor
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Izbjegavaj špigl i uživaj. Ja to radim i dobro se osijećam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |