mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ooodlicni radovi na brezi... jako originalno i jako lijepo napravljeno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kutije su ti više nego dobre,isto koristim sve moguće zamjenske boje jer su ovdje u Splitu svi materijali namjenjeni za salvetnu tehniku daleko skuplji nego u Zagrebu a imamo samo jednu Hobbyart trgovinu sa tim stvarima! Ipak se nekako snalazimo! Samo ti hrabro naprijed,odlično ti ide!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga moja kami ja ti stalno i upotrbljavam akrilnu boju za beton i one pigmente za krećenje i za ljepljenje drvofix a za završni sjaj lak u spreju ali sam čitala na forumu za ovaj bezbojni na bazi vode jer mi se čini da sa sprejom špricam svuda naokolo
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
zgodna ideja s brezovim drvetom.......stalak je odličan.......i jako ti lijepo ide raspucavanje
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Slikice su jako lijepo ispale,mislim da je breza jako zahvalno drvo za naše mackanje.
I ti si zrihtala stalak...i ja sam svoj ![]() I meni ti je problem nabavit materijal,ali možeš i naručiti preko interneta. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ignoriraj čuđenja u boje&lakovi i sličnim dućanima, samo ti ispituj ili gledaj deklaracije po proizvodima sama...
meni su rekli da su svi oni Ren-co auto-lakovi akrilni (pa tako i bezbojni zaštitni), a negdje drugdje će te čudno gledati kad im veliš "trebam akrilni sprej/lak"... I uvjeravali su me da mi je Pattexov drvofix skup pa sam im rekla da je ono što inače kupujem duplo skuplje... Isto tako postoje akrilne boje za beton, fasade i drvo, samo ne daj da te obeshrabre... Još nisam čula za zamjenski lak za raspucavanje, mislim da ćeš to ipak morati naručiti iz nekog hobby shopa (osim ako netko ne otkrije neko čudo...) |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
hvala vam drage moje curke
![]() pitala sam kod nas za akrilni bezbojni lak na bazi vode za završne radove, a trgovci se čude, nikad čuli da postoji bezbojni lak na bazi vode
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krekl ti baš dobro ide...oduševili su me ovi iskorišteni oblutci drveta...jako volim recikliranje... hhahah
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Oblutci od breze? Mrak, mrak, mrak, volim kad se iskoriste neki komadi drva za decoupagiranje...
Stalak je odlično ispao, vrlo decentno raspucavanje, baš zgodno da su kriške voća uz noževe ;) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Super kutijice i meni se sviđa crna
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Super su ti kutijice,sviđa mi se crna podloga.
|
|
![]() |
|
trudim se, trudim se, al u mom malom mjestu se bas i ne može kupiti materijala za radit, staklenih tanjura ni za lijek, cvjetara isto tako, to je mana malih sredina, dovijam se kako znam i umijem, jedino lak za raspucavanje naručim a sve ostalo čista improvizacija; boja za beton i drvofix
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sad sam pregledala tvoju galeriju od početka i ne mogu vjerovati da se nigdje nisam oglasila. a gledala sam tvoje radove već više puta i bit će da si me totalno ostavila bez teksta kad nisam uspjela ni jednom reći kako su ti radovi prekrasni. posebno su mi zapele za oko one stolice, odlične su.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kak ja nisam vidla ove kutije
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
draga Primavera hvala ti na divnim komentarima i željama ali, vjeruj mi, moji radovi su prema tvojima zanemarivi, ti si zakon
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
na tamnu podlogu sam prvo zaljepila bijeli dio salvete i kada se osušio premazala sam ga bijelom bojojm i zatim naljepila motiv a srebrenom konturom sam prekrila rubove da se ne vidi bijela boja, to mi je prvi rad na tamnoj podlozi pa bi možda mogao biti i bolji
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su odlične,koje odlično raspucavanje!crna je jako zanimljiva,tamna podloga a svjetli motiv
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |