Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 165>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 17:41
Mislim da je to sedum sieboldi, imam ga i ja nestane zimi, a u proljeće ponovo naraste, cvjeta u kasno ljeto.

Bromi čujemo se u vezi one corope.... ili tako nekako.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 18:21
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

krasno cvijeće Bromi, cilindriku ne žicam ali onu plavo-bijelu ljubicu da ako može, predivna je  smile79
I meni je za oko zapela ta plavo bijela ljubica .
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 19:17
Vidiš draga kako me dugo nije bilo u tvome vrtu, pa sam imala jako puno za pregledati (ali znaš da je razlog opravdan), na poklon cikasicu mogu samo reći smile227. Ali bogme niti cvijeće iz tvoga uzgoja ne zaostaje ljepotom...... prvo bugica prekrasne boje, pa hibiji, neznaš koji je ljepši, ali snježno bijela orhideja smile93. A moram pohvaliti i tvoje božićne ukrase, baš su mi bili lijepi.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 19:35
naravno triša..samo da malo zatopli šaljem
kat.rea drago mi je da ti se sviđa moje cvijeće..imam te u vidu za ljubičicu a možda i još nešto.....pronađeš Wink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 20:07
Zaboravila sam u prethodnom postu, moja ruselija sva smeđa i baš mi nekako suho izgleda. Ili sam ju sredila kada sam ju unijela u kuću i stavila u hladni tavan ili joj je ipak bilo prevruće u dnevnom boravku u koji sam ju vratila nakon nekoliko dana u tavanu.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 20:14
ruselije moraju biti na toplom....moja bijela je u prozoru i tamo joj je super jer nije niti hladno niti prevruće..međutim crvene su u velikim teglama pa mi ne stanu u prozor nego su ispred na klupčici i malo im je prevruće i još k tome sam ih slabo zalijevala jer ih puno vode takođe  može ubiti..dosta grančica je pocrnilo mada se još drže...teško im je ugoditi preko zime
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 20:29
I ja sam svoje pelcere sredila, prvo su bili u prozoru, pa sam ih nakon nekog vremena stavila u malo hladnije i sad je sve posmeđilo i mislim da nebude nikaj od nje..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 23:11
Da to su naši problemi, cvijeće je lijepo, prekrasno dok cvate, ali treba ga sačuvati po zimi. Još je lako sa onim koje može u podrum, staviš ga, po zimi tu i tamo koju kap vode i Bog te veseli...... ali problem je ovo osjetljivije.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 12:03
Ajme kako čarobna biljka, na prvi pogled me podsjetila na hrpicu leptira u plesu s njihovim nježnjikavim krilcima, a ono srčeka. Ovo je prvi puta da vidim tu biljkicu, Bromi. Prelijepa je.
Lijepi pozdrav
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 16:03
da vas još malo davim sa orhidejama, ali moram još dok cvijetaju
ovdje su sve četiri..vidi se da je bijela puno sitnijeg cvijeta....nju sam kupila bez cvijeta... a istjerala je dvije cvijetne stapke

zatim su dvije nijanse ljubičaste....

i ova žuta sa ljubičastim

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 16:08
drage moje triša, kat.rea, stefkaja i retriver sara hvala što obilazite moj vrt i na lijepim rijećima...čim zatopli šaljem obečano smile79ili se vidimo na kavici
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 16:11
WOW Bromi, prekrasne su ti orhidejeClap....puno ljepše nego moje...tj. bogatije cvatu....vjerojatno je kod mojih uzrok slabije cvatnje centralno grijanje Unhappy
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 16:14
Orhideje su ti bolje nego u Bau...LOL Clap
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 16:14
ovako sad izgledaju adeniumi..5 kom..za sada

a ovo su amarilisi koji su potjerali cvijetnu stapku, poslije frižidera

a ovako bi trebao izgledati novi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 16:41
Baš su ti lijepe orhideje, sve boje mi se sviđaju..amarilis je isto lijepe boje, jedva čekamo da procvate..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 10:48
Wow Bromi, amarilisi su super, moraš nam ih opet pokazati kad procvatu!...a adeniumići isto lijepo napreduju. ClapClapClap....vidi se na njima da tjeraju prave listiće! Ma super! Thumbs%20Up
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:26
Bromelija,kod tebe nema zastoja-i ljeti i zimi ,sve je rascvjetano!SVE ti je stvarno lijepo!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:07
hvala drage moje smile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 19:15
Nisam dugo tu bila i sad sam predaleko otišla pa sam pol komentara i pitanja zaboravila.
Drago mi je da su ti se biljkice od mene primile i još draže da već tak lijepo cvatu.Crveni amarilis je krasan,tj.valjda bude takav cvijet ko i na slici.Orhideje ko orhideje ne mogu drugačije biti nego prelijepe.Netko je spomenuo i ja se apsolutno slažem da su ljepše nego one u raznim bau...i inim trgovinama
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 19:18
predivno ti cvečeko mali! smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.