Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 19:11
Originalno poslano od člana rain rain napisao:

Ručicu!

smile78

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 19:09

Kat.Rea- hvala! trudim se,ima i neuspjeha samo se njima ne hvalimWink

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 18:33
Orhideje su prekrasne a ljubica je savršena, stvarno je predivna
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 18:32
Ručicu!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:22
Ljubica je stvarno savršena.
A orhideje su ti san snova...... ako se dobro sječam imaš ih preko 20 komada, a ja imala jednu jedinu, koja je životarila od proljeća kada sam ju kupila, ali nema je više........ uspjela sam ju srediti Cry.
 O rasadniku adeniuma su cure već sve rekle....... ma stvarno imaš zelenu ruku.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:20
ja sam orahe naručila kod rasadnika Žižek,imaju nekoliko sorti i dosta su povoljni u odnosu na ostale rasadnike
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:14
 ovakva ljubičica i orhideja su mi san snova

gdje se mogu kupiti ovakvi kao tvoji orasi ... što kažeš ima mjesta pa da nešto raste
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:08
  evo,sad se bolje vidi zeleni rub
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:06
Kat.Rea je,listovi imaju bijeli rub a cvijetovi zeleni...što više stare rub je zeleniji.Budem probala poslikati da se vidi razlika

Bromi ja sam jednog takvog "tvrdokornog"oraha konačno riješila a ovakvih je naručeno još tri komada sadnica-nek raste,ima mjesta
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:01
svaka čast  pravi orasi.....te je lako čistiti a ne ove moje koštunce imamo ih dva i srušiti ćemo ih..pogotovo kad vidim ove tvoje nabildane

imaš šumu orhideja ...predivno smile120
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 17:00
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

konačno se vide zeleni rubovi na cvjetićima
 Ovo još nisam vidjela smile47, bijela ljubica sa zelenim rubom, a ako dobro vidim listovi pak imaju bijeli rub. Jel to neka "kompenzacija" bijele i zelene bojeWink. Ovako na slici mi izgleda prekrasno, posebno, a sigurna sam da je u stvarnosti još i ljepša Star.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:49
Ja sam prije jedno 4 godine kupila nekakve orahe kaj bi trebali biti otprilike takvi,kasni krupni i mekolupni.Još nije ni jedan rodil,pa ne znam,nadam se da budu bar slični ovima.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:44
jesi sama rekla da sam krhka i nježna a sad me pitaš kakvu ruku imam??????????? Ok,šalu na stranu....imam normalnu ruku al je orah stvarno velik.Ima velike orahe ko jaje i tanku ljusku. I je,cijepljeni je...samo ne znam koliko je star
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:39
Kakva orahetina !Ili ti imaš tak maaaalu ručicu?Jel to tvoj,cijepljeni?Orhideje su se kod tebe baš masovno rascvale,moje su pri kraju.
A ktičkice-ovisnice! Ma kakva zima,proljećence na vidiku!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:35

i oko nje jer se smotanoj gazdarici rasipalo sjeme

pa onda malo odmora na ruži
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:32
   gužva na kućici Wink
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:31

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:29

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:28
imam ja više mrljotina......pa ne znam na kaj mislite (mislim ima ih po staklu,aparatu......... cvečkama Tongue
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 16:27
da nebudu samo orhideje...........

eto što se radilo jučer

turbo orah i normalni pored njega

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.