Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 13:44
Ljepota u ljubičastim tonovima!ClapClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 13:42

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 13:40
hvala puno svima koji posječuju moj vrt

evo konačno nešto novih slika

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 01:01
Orhideje su kraljice, ali ptičice su mi se posebno svidjele. Koliko sam vidjela tu kod tebe ima svakakvih vrsta i sve su jako lijepe. Mi imamo hranilicu za ptičice na vikendici pa ju zimi povremeno napunimo smjesom raznih sjemenki da ptičice imaju što jesti.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 16:53
Moj glas ide orhidejama ...mmmm ne, ljubicici, ustvari ipak orhidejama..al ljubicica je nevidjena, uh orhideje su savrsene, ljub,orh, ljub...Confused dobro ide za ORAHE LOL!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 11:04
Divna ljubica! Gdje ju samo nabavi?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 10:17
Hana, ova ljubica je stvarno posebna, nikada nisam vidjela takvu Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 08:50
Lantana,korijenko,Gioiaa--hvala vam puno
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 11:43
o ljepoti orhideja ne moram pricati,divne su,a pticice preslatke:)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 09:16
Ptičice, orhideje, orasi a i ljubica..... sve je smile120
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 23:00
Ova ljubica je zaista posebna, a za orahe i ptičice svaka čast Clap
život je more
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 15:44
Danči, Nicll, Baka hvala na posjeti smile79

Baka ja imam velike sjenice,plavetne sjenice,zelendure, crvendaće i još neke koje ne mogu uloviti  jer su jako plahi. I vrapce naravno...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 15:43
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Samo da prijavim da sam bila na izložbi orhideja i oraha...i ptičica.
TM mora biti jaaaako dobar, jer ak ga trefiš s tim orahom osam dana bu mu u glavi zvonilo Wink.
Kak je krasna ljubičica, nemam riječi!!!

hvala na posjeti,ti si zbilja rijetka ptica LOL ili ne ostavljaš tragove?Wink A kaj se tiće oraha i zvonjave...nikaj ti MM ne bi zvonilo jer ima tak tanku ljusku da bi se raspal u "dodiru sa tvrđim objektom" tj. njegovom glavom.LOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 15:40
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Sve je prekrasno...slike sa ptičicama i orhideje i ljubičica, a bome i orehi....."panda" - musava orhideja je wow...ista je ko i ona moja jedna! Ona nježno roza orhideja sa točkastim donjim dijelom mi je prekrasna...čini mi se kao da je phal...pa opet da nije...koja ti je to vrsta? 
Nova cattleya je smile64

evo me konačno.......... prvo hvala na pohvali Wink
ona orhideja sa točkastim donjim dijelom je isto phal samo sa manjim cvjetovima

cattleya je i meni prekrasna a dendrobiume sam poslikala i ostavila aparat doma-kokoš (dendrobium phalenopsis, nobile se još nije rascval)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 15:06

Orhideje su ti prekrasne. A ljubičica ovak izbliza ... skoro sam pomislila da je neka vrsta orhideje.

Orasi, pa stvarno kapitalci!Thumbs%20Up

A ptičice. Preslatke. Kod mene u vrtu ima samo kosova i vrabaca!
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 12:03
prekrasna ljubičica.....ovakvu još nisam vidjela.....
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 378
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 08:45
Ljubičice su moje naaaaajmilije cviječe..a ova je prekrasnasmile64
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 20:45
Samo da prijavim da sam bila na izložbi orhideja i oraha...i ptičica.
TM mora biti jaaaako dobar, jer ak ga trefiš s tim orahom osam dana bu mu u glavi zvonilo Wink.
Kak je krasna ljubičica, nemam riječi!!!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 20:08
Sve je prekrasno...slike sa ptičicama i orhideje i ljubičica, a bome i orehi....."panda" - musava orhideja je wow...ista je ko i ona moja jedna! Ona nježno roza orhideja sa točkastim donjim dijelom mi je prekrasna...čini mi se kao da je phal...pa opet da nije...koja ti je to vrsta? 
Nova cattleya je smile64
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 19:11
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Orhideje su prekrasne a ljubica je savršena, stvarno je predivna

smile79

bude pelcera ne brini
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.