Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj pocetak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj pocetak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 19:18
a ja sam muckala i vec mi islo na zivce i smiksala sam tako...a za perlice ce posluziti...Wink

Linaaa smile79

anđelka smile79

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:55
smile55
ANĐELKA
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:48
svida mi se super je sve
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:45
mislim da je zelana jedna od najtežih boja za smiksati........nikako pogoditi baš točno određenu nijansu.......ja uvijek dodajem još malo žute,pa još malo smeđe,pa još malo ove i one........ko oni majstori u A JE TOsmile96
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:37
ma naravno da ne...a od silnog miksanja nikako naci neku odgovarajucu boju i onda sam namuljala ovu...ma nisam bas prezadovoljna (jer me i ljepilo iznerviralo)al bit ce za moje sitnice pa onda ok,nece ici nikome...
a svaki komentar je dobro dosao...Smile tako da je sve ok...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:15
upravo sam pročitala tvoj komentar u mojoj galeriji LOL.......što se tiče cracklea već si narasla,jako ti je lijepo ispao na bociThumbs%20Up........a tvrdila si da ti to nikad nećeš naučiti..........a svakim radom sve si bolja.......
boca mi je jako lijepa od izrade do motiva-supersmile71......i kutijice su slatke,mala prednost onoj s laptirimaHeart.......djetelina mi je drag motiv (upravo radim s tom salvetom),malo mi smeta drugačija zelena boja......i nadam se da te ne ljuti moja iskrenostCry
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:59
malo se vidi u ogledalu i fotograf,LOL...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:58

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:57

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:54
Hay curkesmile78 tatjana s,Karmen,anastazija...
evo nesto sam jos radila al nisam zadolvoljna imam neko glupo ljepilo i dok ne dobijem novo muku mucim...ljepi mi se ko guma za prste...uzas...

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 19:13
Jako lijepi radovi, raznovrsni, lijepi motivi....baš mi se sve sviđa. Srčeko mi je medeno
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 17:28
meni omiljen motiv ruže, obožavani bršljan a tek crvena boja.....moj izbor u transu sam
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 20:40
super! čekam!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 20:32
sve kuzim hvala ti lijepo...imam auto lak i sve cu napraviti kako si rekla...i kutijica ima poklopac...hvala ti draga na uputama...kad zavrsim,javim...smile78
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 16:33
maslacak, na metalu radiš isto kao i na drugim stvarima. jedino prvo, prije nanošenja boje, kutijicu pošpricaj s bezbojnim auto lakom (ili možeš i u boji ako ti boja auto laka odgovara za podlogu). auto lak ti daje malo hrapavu površinu na koju akrilna boja bolje prianja i ne curi. ili možeš koristiti primer podlogu koja daje isti efekt.  nakon završenog posla sa salvetom sve dobro prelakiraj u dva-tri sloja s lakom na bazi razrjeđivača ili bezbojnim auto lakom i nema frke za brisanje morkom krpom.
nisam probala, ali mislim da pečenje nije baš dobra ideja. tko zna šta bi kutijica mislila o tako visokim temperaturama...
eto... nadam se da sam ti pomogla...

e da ... ako ti poklopac sjeda na kutiju onda nemoj bojati kutiju do vrha nego do tamo dokle sjeda poklopac (zaljepi traku kad bojaš) inače nećeš moći staviti poklopac jer će mu biti tijesno. kužiš išta od ovogaWacko?

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 16:07
mene muci kako srediti da se boja ful dobro drzi na metalnim kutijicama.,da budem jasnija da se moze i obrisat mokrom krpom kad se zaprasi....mozda da ih zapecem al neznam kako bi reagirala kutijica...smile105smile226
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 16:05
znas da bi mi i dobro doslo to...ugodno s korisnim...Wink salim se...
ma daleko sam ja od svega toga...

al hvala ti kamismile79 sad cu biti napuhana cijeli dan...smile40smile198

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 13:31
prva reakcija na niveinu kutijicu mi je bila smile181a svaki put kad se vratim na nju sam ovako smile39
ajde se ti fino udruži s nekim na otoku 'ko proizvodi prirodne kremice (ako ih slučajno ne radiš sama) da mu radiš ambalažu,
duplo zadovoljstvo, a nitko ne bi imao srca preuređivati takvu kutijicicu Embarrassed možeš početi, turistička sezona se bliži LOL
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2010 u 13:01
evo mene al nisam slikala...
zanima me ako tko zna kako obraditi metalnu posudicu s poklopcem...
ja bi ju malo uredila al neznam dal isto obradujem kao sve drugo...
hvala curesmile78

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 21:29
kaća43smile78 hvala ti draga..bas mi se susi nesto...mozda sutra dovrsim...

slavica 08smile79ma ja ti samo volim svasta probati...gdje god se prstici koriste ja to moram probatiLOL...a istina volim nakit raditi,a sad me zanima das i naravno salvetice..nisam nikad do sad imala uopce ideju kako to funkcionira....

kontesaa smile78 hvala ti na komplimentu...a trudim se,sve tu ucim...upijam ko spuzva...ma samo budi uprna i sve ces uspijati...oprosti sto se sad ne sjecam tvojih radova,stalno gledam galerije,pa cu ponovo i tvoju potraziti...

jelika,ma i ja obilazim tude galerije i ne komentiram uvijek...zato ne brini...a ti samo pokazi svoje...znam ja da ima sigurno krasnih radova...smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.