Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 30> |
Korisnik | ||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Izzy, Anđelka , Anastazija...
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
jooj te tvoje vješalice......predivne su mi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
|
Ništa ti ne gnjaviš,vješalice su prekrasne.
ja već gledam po ormarima ak imam koju drvenu. |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
vjesalice su za deset,supeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Mare, Piramida, Kaca.... vasi mi komentari cure moje drage zaista puno znace
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
Draga,onaj tanjur-mislim na 11 stranice je ludilo a na 13. su mi oči ostale na bilježnicama. Onog muškog anđela sam za Božić puno korstila( print sa allpostersa) a i onaj rižin papir koji je na poleđini! Izgleda da smo na istoj valnoj dužini! Radovi su ti predobri!
|
||
![]() |
||
|
Slavice... hvala na pohvalama, puno mi znace
![]() Taj anđeo mi je fenomenalan... neznam gdje sam ga nasla, ali ima ih 3 slicna i sva tri su mi predobra. A ono na straznjim koricama je salveta a ne papir. Kupila sam paketic od tri i sve potrosila... ako jos bude kod nas za kupiti obvazno cu ih uzeti pa ti poslajem koju... to je jedna od najljeopih salveta koje sam vidjela i koristila. |
||
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
|
Lluvia pohvale na prekrasnim vjesalicama od okorijelog vjesalicomana!
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
vješalice su prekrasne...sada si me zapalila skroz na skroz da ja sebi sredim jednu vješalicu za moje jakne u školici...
hvala ti... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
Primavera, Sasha, Nataša... hvala cure
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
A sada jedna kutija za koju sam imala druge planove... ali onda mi je pod ruku pala moja naomiljenija salveta i odlucila sam je "obuci" samo u nju...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
kutijica je fantasticna
![]() predivna je salvetica i kutijica izgleda bas romanticno...super si ju sredila... al i svi tvoji radovi su meni odlicni,samo tako nastavi...ja sam tvoj fan ![]() |
||
![]() |
||
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
|
predivna kutijica!!! |
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
Meni je to tvoja najomiljenija salveta, osvojila me onom vješalicom s njom
![]() Ah, opet i preko divne kutijice uranjam u tvoje priče i misli, a bez da mi je išta jasno, sve kao i uvijek obavijeno velom tajne i misterije, a opet tako neodoljivo... |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
ta salveta u tvojim rukama kao da oživi.......kutijica je presavršena........jednostavna i mistična........savršena
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
A šta njoj ne leži!radovi su predivni! Stvarno ne znam što bih posebno izdvojila...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |