natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 109> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutijice su savršene,zadnja mi je mrvicu ljepša od prve.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
od onog lulinog prekrasnog ružičastog seta za kavu, nešto u meni me vrka i vrka da i ja napravim neku inačicu svog ružičastog seta...
pa....eto...još jedan od mojih setova... ovome sam dodala i vješalicu za kuhinjske krpe... to još do sada nisam radila... :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super si iskombinirala ovaj komplet! Jel to neka bež podloga? Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasan set,sve si super iskombinirala!
Jel to salvetica? |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno!!!predivni božuri(bar mi se čini da su to oni),super pittorico,a šablone predobre
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
ja bi takav komplet u svojoj kuhinji. predoooobro
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ma svaki put kad otvorim tvoju stranicu-šokiram se,izvalim oči,blenem i ne mogu da vjerujem...Svaki tvoj rad je savršenstvo!Večeras sam malo lutala po poljskim galerijama a šta uopće ići tamo pariti oči kad mi ovdje imamo Natu!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
curice moje... hvala...
![]() anđelka.... podloga je bež boja... piramidal.... sve je salavetica.... prila... jesu, božuri su... obožavam ih... slavice... gdje sam ja od poljakinja...ali, priznajem da je lijepo ovakve komplimente poslušati na samom početku dana.. sve će danas biti puno lakše... hvala vam moje dame.... |
|
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Radovi su krasni ali ovaj kompletić me je ostavio bez riječi....
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
nato dugo me nije bilo u tvojoj galeriji. sad sam pogledala sve što si napravila i ostala sam bez texta.
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Krasno nato,preprekrasno,set s božurima baš ,baš lijep!
|
|
![]() |
|
pod dojmom jučerašnjeg boravka u zg-u i kupovine materijala u lumosu, između ostaloga salvetica sa rojžama i famoznog blendin gela, jedva sam danas dočekala doći sa posla, riješiti se kućnih poslova i obaveza i ukrasti dva sata za sebe...
rezultat toga... prosudite same... moram još malo poraditi na sistemu oblaganja kutijice iznutra...malo mi je šeprtljavo i neuredno... moram nešto pametnije smisliti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutija je famozna! Obrada iznutra prekrasna, ništa nije neuredno. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Di ti vidiš neurednost? Kutija je prekrasna! |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Tvoja galerija je puna prelijepih stvari, i ova zadnja kutijica je takva, blago tebi pa si bila u šopingu, i pitanjce, a šta je to blendin gel, odavno me nije bilo pa sam izašla iz štosa.
|
|
![]() |
|
curke... hvala vam... i meni je ta kutijica baš sjela...ali mi se ne sviđa način kako sam lijepila unutrašnjsot, pa to moram malo poraditi...
blendin gel je medij koji se koristi kod sjenčanja...boju čini masnijom,lakše se raznosi i ne suši se brzo... |
|
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odličan komplet ali kutijica me je osvojila, fenomenalna je ,ta smeđa boja okolo kao da je prastara ,zapravo mi čitava kutija djeluje kao da je sad pronađena na tavanu i kao da je s nje samo ispuhana prašina a te nesavršenosti ( ako ih tako mogu nazvati) kod izrade unutrašnjosti su baš ono što paše onome izvana to je stavilo točku na i na toj kutiji
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
2k je na poklopcu koji ? i da li si koristila blending gel kod bojanja kutije okolo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |