anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 48> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jednu kutijicu koja je špricana bijelim po crnoj podlozi ispala kao mladunče tepsije u kojoj pizzu pečem. znate one crne "špricane" limove?
ali bila mi je slatka ta vilica-djevojčica pa sam se čak potrudila i kopčice na kutijici obojati u crno jer mi se zlatne baš nisu uklapale. malo sam se igrala i s fotkanjem u ogledalu.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sat je super! Tako je pun detalja, a nije prešaren i vidim da si prešla na Sottile? Koliko si to salveta kombinirala? I šablonice su tu... Ajoj, sve tako pažljivo i detaljno!
Kutijica mi je još bolja jer je tako ćaknuta! I naravno jer me asocira na hranu (iako sam maloprije jela)... Vidim da je i štambilj ovdje - ajdeeee, pohvaaaali seeeee! ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, meni, dugo nisam ovakav dugi
![]() Sat je toliko prekrasan (imam tu salveticu, čini mi se da si ju cijeeelu uspjela tako savršeno zalijepiti), jako mi se sviđaju brojčice obojane kao i kazaljkice, a skroz-na-skroz si me osvojila što ne vidim crvenu kazaljkicu za sekunde, to je to što sam čekala od nekoga, ti si moj idol ![]() (Izzy, ne osjećaj se prozvanom, tvom satu paše crvena kazaljkica ![]() E, a taj sottile ti je tako fenomenalno ispao (čim si pukotine nahranila?) da si ti šlag-na-tortu da ga ziher kupujem čim idem u sljedeći hobby-shopping, craquelle je ionako pri kraju, mala je bočica... Crna kutijica mi je mrak-mrak-mrak zbog te curice i što si obojala zlatne kopčice (eto, dvije želje su mi se ispunile ![]() ![]() Zapravo te favoriziram zbog imena, nema veze s radovima i što si sakrila boju kazaljkice i kopčica ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jesi ti čekala iza ugla da me zaskočiš? morala sam popraviti krivo okrenutu sliku (to ti sigurno nije promaklo
![]() sat je sav od jedne salvete. okvir zapeglan a motivi što prelaze u središnji dio izrezuckani nakon peglanja pa zalijepljeni ručno. ona tri cvjetića su posebno isčupkani i tako samo razasuti. i nakon peglanja sam sve još jednom prešla sve ljepilom i ustanovila da je to genijalno rješenje jer se poslije salvetica nije nigdje napuhnula kad sam lakirala. na sotttileu nisam štedila i isplatilo se! utrljana mješavina bijele, crvene i smeđe uljane boje. a šablone... lijepo sam vam rekla kako se lakše režu, ali nikoga nije briga ![]() i da.... IMAM ŠTAMBILJ!!!!!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Slučajno sam nabasala, kaj je bila okrenuta fotka?
![]() ![]() A, znala sam da je peglano, presavršeno je ![]() ![]() Za koga je sat? JeL za doma iL za poklon? Stvarno je krašopisan... |
|
![]() |
|
ma ono za okrenutu fotku je bilo Izzy upućeno, ti si mi uletjela s postom dok sam ja pisala. drago mi je da sam ti ispunila dvije želje - znači imaš još jednu...
btw, i ti i Izzy ste primljene u povjerenstvo za škotsku problematiku. sat je za meni jednu vrlo dragu osobu koju uvijek vidim kad stanem pred ogledalo ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sat i kutijica su prekokrasni. Super ti je uspio 2k i lijepo uklopljen motiv a kutijica mi je jako, jako slatka od motiva a i volim crno - bijele kombinacije
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
sat mi je odličan.moj omiljeni motiv bršljana, tako romantično i sa starinskim štihom. ja sam jučer probala 2k na jednoj maloj kutijici nije mi uspjelo ni 2 a kamoli 2k.
kuticija je bez premca ovak crno bijelo... ludilo |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super kutijica i sat!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() a kutijaica mrak
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve što napraviš-napraviš sa stilom!Sat je savršen ali ona kutijica me je osvojila!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Sat i kutijica su super.....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sat je krasan, ali me kutijica oduševila!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kao prvo sto je sotulle?
![]() a to sa peglanjem svaka cast ja sam probala i uzasno mi je ispalo,kako ti to radis ![]() a sad ..... sat je ![]() ![]() ma savrseno sve!!!! |
|
![]() |
|
hvala i tebi maslačkice!
sottile je jedna vrsta dvokomponentnog laka za raspucavanje koji daje fine nježne pukotine u koje se utrljava uljana boja ili prah da ih se naglasi.evo imaš tu sve pa pogledaj http://www.lumos.hr/craklelak.htm peglanje je u principu vrlo jednostavno na ravnim površinama. dakle... površinu namažeš ljepilom za salvetnu tehniku, pustiš da se osuši, na suho staviš salvetu (u jednom sloju kao i inače), preko salvete papir za pečenje i ugriješ peglu i peglaš preko papira. kad se salveta dobro primi za površinu skineš papir i još jednom preko salvete pređeš s ljepilom (možeš kistom ili prstima). ostaviš da se ljepilo osuši i to je to! |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
djevojčice kasnim,kasnim....sorry........ali jučer sam imala kavu a ti znaš kako je na kavi u dvoje............e sad zamisli s jedanaest veselih žena
![]() ![]() sat je fantastičan,sve da zadnjeg detalja......i ja već dugo pikiram tu salvetu ali mi se još uvijek nije upalila lampica gdje i kako s njom...........sottile predivan,lakše je s njim kad ide u udubljenje
![]() a kutijica preslatka........crno bijelo mi je omiljena kombinacija i već si me tu osvojila.....a tek špricanje,pa potpis
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tabletić sam primijetila, ali ajme, stvarno, fora s ogledalom
![]() ![]() trudim se radove fotkati sa svih strana, a bome ću ubuduće ovako probati, ali onda ću morati paziti što se sve vidi u ogledalu ![]() zašto je sottile lakši kad se radi u udubljenjima?! i čim si punila pukotine? prahom? sjenilom? joj, jedva čekam kupiti ga, tako sam ga dugo odgađala ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sottile daje veće pukotine ako je 2.step deblji,na zakrivljenim i ravnim površinama se debeli sloj cijedi...u ako je udubljenje naspeš 2.step i pukotine pucaju
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |