dekupaž+prešano cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
jelence1301 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jelence, dobro došla, tanjur je super, samo malo povećaj sliku!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Slika je super,za veličinu slika potraži pomoć cura,mislim da je na stranicama MaredelMare odmah na početku Primavera objasnila stavljanje slika pa pogledaj,inaće i Mare to radi,mislim prešano cvijeće!stavi još radova,tanjur je odličan!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Meni to izgleda prekrasno i prirodno
![]() Možda bi dobra podloga bila i drvo. |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Drago naše jelence! Slika ti je toliko velika da mi je prekrila cijeli ekran:)))) Ja sam radila slike s prešanim cvijećem, što možeš vidit u mojoj galeriji, ali nisam u kombinaciji s decoupageom. Ovaj tvoj tanjur (jesam u pravu?) mi taaakoo zanimljivo izgleda i baš mi se sviđa, i zato je prava šteta što slika nije veća da se malo bolje vidi.
|
|
![]() |
|
jelence1301 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 29 |
![]() |
|
hellou svim kreativnim ljudovima!
![]() čitala vas prošle godine i otad mi se sve neke ideje roje po glavi...šta ću, zarazniji ste od svinjske gripe.. kako pravim slike od prešanog cvijeća htjela sam iskoristiti dekupaž da nakeljim to cvijeće i dalje (boce, šalice, tanjuri i gdje god stignem..kak to već biva kad se krene..) ako je tko tak nešto radio - svi savjeti i više nego dobrodošli!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |