Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Korisnik | ||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kutijica je prekrasna!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
radovi su fantasticni...sve je predivno...neznam kako uspijes sa cijelom salvetom baratati...ja koliko god pokusavam uvijek mi se nabora i onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Kutijica je baš slatka! Da nisi rekla da je iz jedne salvete, ostavila bi me u uvjerenju da si svašta radila i sklapala na njoj!
![]() |
||
![]() |
||
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
|
najljepša hvala na salvetama.stigle su mi danas. idem odmah u proizvodnju
![]() |
||
![]() |
||
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
|
Svi radovi su lijepi a kutijica je prelijepa.
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Potpisujem cure u potpunosti
|
||
![]() |
||
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
|
vješalice su odlične a na kutije sam otkačila. prekrasno |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
kutijica je savrsena,predivna salvetica
![]() |
||
![]() |
||
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
|
Nekad nešto najjednostavnije ispadne i najljepše...kutijica je presavršena.
File,ni ja se još nisam usudila lijepit cijelu salveticu na kutije,ali morat ću probat. |
||
![]() |
||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|
koja cakana kutijica
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
A šta njoj ne leži!radovi su predivni! Stvarno ne znam što bih posebno izdvojila...
|
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
![]() |
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
ta salveta u tvojim rukama kao da oživi.......kutijica je presavršena........jednostavna i mistična........savršena
![]() |
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
Meni je to tvoja najomiljenija salveta, osvojila me onom vješalicom s njom
![]() Ah, opet i preko divne kutijice uranjam u tvoje priče i misli, a bez da mi je išta jasno, sve kao i uvijek obavijeno velom tajne i misterije, a opet tako neodoljivo... |
||
![]() |
||
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
|
predivna kutijica!!! |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
kutijica je fantasticna
![]() predivna je salvetica i kutijica izgleda bas romanticno...super si ju sredila... al i svi tvoji radovi su meni odlicni,samo tako nastavi...ja sam tvoj fan ![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
A sada jedna kutija za koju sam imala druge planove... ali onda mi je pod ruku pala moja naomiljenija salveta i odlucila sam je "obuci" samo u nju...
![]() ![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Primavera, Sasha, Nataša... hvala cure
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |