Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 33>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:13
Ajme, divim ti se s ovim crackleom, ali stvarno - stvarno! Ja imam vječne borbe s njim i baš sam u otporu prema radu s njim jer me svaki put naživcira i nikad mi ne ispadne onako kako sam željela tako da....svaka čast na eksperimentiranju! I moram priznati da nijedno nije ispalo razočaravajuće... Baš naprotiv! Thumbs%20Up

Jako mi se sviđa šumska zdjelica, tako mi je simpatična... Ovo valjda budi dijete u meni, hehehe! Također me se dojmila ova s ljiljanima baš zato što je decentna i što ima osobni pečat - inicijale... smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:24
anđelka: hvala, ugodno si me iznenadila komentarom Embarrassed
Slavica 08: nema nagrada za glasače, ali hvala puno Big%20smile
Izzy: u potpunosti shvaćam za crackle, on ima određenu dozu nepredvidivosti što te vjerojatno nervira, a mene zabavlja LOL
Ja sam tad bila zadovoljna, svaki je ispao malo drukčiji, onima kojima je sve redom poklonjeno bilo im se svidjelo...
Ne stignem novi rad sa spužvastim crackleom staviti, kroz tjedan dana sve živo stavljam u obje galerije, tj. kad ovo ludilo s učenjem prođe  Wacko
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:28
Znam, znam, ja sam control freak... Embarrassed Piše mi to u kartonu! Spužvasti crackle?!?! Uuuuuu, to je nešto novo i zanimljivooooo! LOL Jedva čekam... 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 13:30
šifra: šljivovica Cool a bit će i sušenih vrganja...
ono je bila faza kist-crackle, a bambi je kršten tako da sam šlag nanijela spužvicom LOL
Na vrh
LUPI View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LUPI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 15:57
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Je,je,totalna podrška,izludio me sa svojim "ne...ne...ne može...neću to...nemoj pokvariti s tim dodavanjem..." LOL

Evo jednog dijela podložaka, tek tolko da se u sitnije, a opet funkcionalne stvarčice ufuram...
Frendici koja obožava crno-bijelo-crvene kombinacije, a ja jedva da takvih salveta imam... (spasila me djeva s kartonekima Embarrassed)

Silom se trudim prešaltati u blagdansku šemicu, jedino što me potiče je podugački popis za darivanje i pregršt divnih tuđih radova...
Ali totalno kasnim čak i s vijencem za vrata makar imam viziju kao i za sve ostalo... Tongue

Na vrh
LUPI View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LUPI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 15:58
super su mi ovi podlošci..od čega ih radiš???
sve pohvala stolice i onaj bančić su ti pre pre dobri
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:32
LUPI: hvala na pohvalama, drago mi je da si ih zapazila, dobrodošla ovdje Smile
ti podlošci su oni čvrsti pivski kartonski, ovi moji su s jedne strane reklamni, a s druge bijeli pa sam lijepila salvete na bijelu stranu
i onda 2 po 2 reklamne strane drvofixom spojila i okolo takvog dvostrukog podloška zalijepila tanku trakicu (a može se i špagica).
budem to probala posnimiti jednom, ionako ću drugoj frendici dovršavati podloške po istom principu.

lakirala sam auto-lakom u spreju što inače ne radim, ali ako se malo vratiš, pročitat ćeš da su bili totalno pokisnuli na balkonu
tako da ih je lakiranje spasilo i još su čvršći bili kad su se posušili od vode...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:58

anđelka: hvala, ugodno si me iznenadila komentarom Embarrassed
Slavica 08: nema nagrada za glasače, ali hvala puno Big%20smile
Izzy: u potpunosti shvaćam za crackle, on ima određenu dozu nepredvidivosti što te vjerojatno nervira, a mene zabavlja LOL
Ja sam tad bila zadovoljna, svaki je ispao malo drukčiji, onima kojima je sve redom poklonjeno bilo im se svidjelo...
Ne stignem novi rad sa spužvastim crackleom staviti, kroz tjedan dana sve živo stavljam u obje galerije, tj. kad ovo ludilo s učenjem prođe  Wacko

Kami, zašto si se iznenadila mojim komentarom? Kaj sam bila sprije strogaCry? Nisam, nikadCry
ANĐELKA
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 17:33
Upravo suprotno, većinom me hvališ onim velkim smajlićima pa sam se ugodno iznenadila da si se oglasila cijelom rečenicom Embarrassed
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 00:48

ono pile na bančiću mi je zakon! lipo u krupnom planu da se vidi  Smile imam i ja neku salvetu sa piletom i još ne znam kako to iskoristit dok si ti to super iskoristila.

staklena boca je ispala prekrasna. a i tvoje zdjelice i tanjuri koje si sve do sada skrivala Smile ima li još kojih skrivenih radova? ako ima odmah s njima na sunce Tongue
što se tiče cracklea kad sam prvi put radila s tim svako malo sam gledala di su pukotine, kako će to na kraju ispast. onda sam radila sa kistom sve dok mi netko (ajd se sada ja siti ko mi je to rekao) nije rekao da nakon crackle laka nanesem boju sa spužvicom.
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 11:48
Super su ti tanjuri i zdjelice....tanjur sa ljiljanima uopće nije bljedunjav,meni se sviđa.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 12:20

Upravo suprotno, većinom me hvališ onim velkim smajlićima pa sam se ugodno iznenadila da si se oglasila cijelom rečenicom Embarrassed

to ti je zato đto sam nekad lijena pisati, a radovi su mi lijepi, pa mi je jednostavnije samo staviti smajlića (moj grijeh)
ANĐELKA
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 23:07
I stvarno nema nagrade za glasače ,čak ni utješne! a što je s onima koji su glasali prije mene? Svi se još motaju oko tvog pileta(a mog zeke).
Hvala ti na onim nacrtima,mislim da sam uspjela ,spremne su za slikanje (ako se do jutra ne raspadnu)Stavit ću ih na svoju stranicu uz naznaku da pohvale idu mojoj učiteljici.Hvala još jednom!
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 09:09
Tanjuri i zdjelice su super.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 15:26
tanjuri su fantastični!smile141
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 20:15
Zdjelice s maslinama(cracle skroz ok.) i četvrtasti tanjur s motivom lavande,izvrsno!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:23
Ajme, scrollam gore, kolko komentara, očito ništa nisam stigla vidjeti Embarrassed
Ispiti gotovi, još neke ocjene pokupim pa onda na kreativni odmor od učenja, trebat će mi, već sam neuračunljiva...Wacko
more, piramidal, danci-ka, rose, maslina55: puno hvala, drago mi je da vam se sviđa, i što vam se ne sviđa sve jednako smile79
anđelka: kužim te u potpunosti, samo sam zato skomentirala da me ugodno iznenadilo Heart
Slavica08: jaaako mi je drago da si se odvažila, već sam se oduševila, komentar na prikladno mjesto ide Heart

Avantura s crackleom je bila uzbudljiva, meni je stvarno bilo napeto i zabavno gledati kako boja puca LOL Čak i na lavandi na kojoj se foto-okom pukotine ne vide...
Evo, nešto photobucket šteka pa nemrem uploadat fotke, novo-stari radovi ovih dana sigurno...

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 16:27
Ove tjedne bila sam u razno-raznim multi-tasking obavezama, dijelom zbog toga jer sam bila bolesna pa sam dodatno nadoknađivala neke obaveze na faxu...
Sad je sve gotovo, ispiti su prošli, a ovo su radovi od prije tjedan dana...

Mama i tata su išli kumovima u goste pa sam im priredila ambalažu za rakiju i vrganjiće...

Pripremam se za Crackle da nemam pojma što planiram...

S obzirom da sam paralelno radila više toga i za fax na laptopu, bilo je kaotično pa sam tako u jednom trenu malo ukrivo nalijepila print...
Već je Bambi trebao biti u dvostranoj varijanti tako da me KARMEN dodatno potaknula da šljivovicu odradim dvostrano i naravno s prozorom...
Cijenjeni suradnici: bijeli lak-marker i Dobriša Cesarić Approve

Bez brige i pameti, potopila sam slovo 'K' izrezano od rižinog papira u vodu (skupilo se kao preplašeni jež na 1cm kvadratni Wacko, jedva sam ga otpetaljala)

Nisam imala vremena rezuckati novo pa je ovo ostalo tako malo ekstravagantno...
(1.slovo prezimena kumova, ali i K kao Kumovi, to nisam ni skužila do ovog trena Cool)

Packavo je od šljiva naravno, a plavo je od blica...
Šljivovica iznutra...

Šljiva izvana...

A ovo je staklenkica za gljive koje su moji skupljali po šumici na provjerenim mjestima te potom sušili...

mare (oliti mira), puno hvala na šumski-kaotičnoj salvetici ži hvala što si me svojim djetelinama potakla da se malo igram s ovim bojama okvirića u photobucketu Thumbs%20Up
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 16:33
 od detalja,sitnica,podloge,motiva,sve je fantastično!bravooo!
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 16:53
prekrasno Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.