maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenomenalno recikliranje... bez obzira na moj problem s leptirima (danas se non stop ponavljam)... kada vidim kako to dobro radis bude mi zao sto sam toliko toga bacila a da mi nije palo na pamet iz toga napraviti nesto novo i tako lijepo i upotrebljivo kao tvoje...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ide ti recikliranje,ide!Kutijice su preslatke,lepršave ali boca je zakon!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prila
![]() kami ![]() mnataša-1 hvala ti ![]() ![]() Dorina hvala draga ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslačkice ove kutijice su predivne, ssvaka čast
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bravo...napredak je stvarno uočljiv....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
evo, maslacak7, da te utješim jer se ja odmah oduševim kad vidim što si reciklirala...
meni ti se dogodi da odem u neki hobby dućan (a u Zg-u ih ima ko glista poslije kiše) i vidim hrpu kutijica i raznih stvarčica za ukrašavanje, ali mene ti to opće ne pali ![]() uhvati me neka "totalna insuficijencija satisfakcije" (grafit sa stanice kod Britanskog trga u Zg-u) i želim obnoviti nešto što je ajmo reć za baciti, bilo da je neka prazna ambalaža ili odbačeni stolac ![]() i izađem da niš nisam kupila ili da sam kupila samo ono po što sam došla, ako i to... i meni ti je tako od početka, ja ti najmanje znam što bi s kupovnim stvarima... Samo ti recikliraj i dalje i probaj si naći kakvog majstora od zanata na otoku, možda netko radi s drvom ili nešto slično, a da ni ne znaš ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
baš su dobre tvoje reciklirane kutijice!ona sa leptirićem je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
danci-ka,primavera,maslina 55
![]() hvala vam puno cure...trudim se l ne ispadne uvijek super al barem sam se trudila....bit ce bolje,na greskama se uci... |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sasvim se dobro snalaziš reciklirajući ono što ti dođe pod ruku,materijalom koji ti je dostupan i vidim,kako me duže nije bilo,da ti to svakim danom ide sve bolje...drago mi je zbog toga!!!
Drvca su ti krasna,pločice od das-mase preslatke,imaš ideja,samo što više radi.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...odlično to tebi ide Maslačkice, a posebno mi je slatka leptirić-kutijica
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
jako lijepo...
|
|
![]() |
|
![]() tatjana s ![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aha! bila si vrijedna
![]() maslačkice pa ne možeš naći ni vidjeti moju galeriju kada ju nisam otvorila...kada ću imati nešto pametno za pokazati, možda onda...premalo vremena se uspijem posvetiti mackanju pa tako fali prakse ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hval puno more i rose
![]() bas su mi se vasi nickovi lijepo slozili...more i ruza... ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno maslačak!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepi radovi. moram priznat da mi je prva kutijica favorit
![]() |
|
![]() |
|
otok jedva cekam vidjeti tvoje radove,znam da ce ispasti super
![]() jelika ![]() ![]() a nakit sam radila od perlica i sa fimom...ima slikica u ostali hobi... |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
joj maslačak.... sve ljepše i ljepše radove imaš... kakve su ti ovo kutijice, mislim od čega su, drvo ili karton.... i onaj plavi nakit ti je fenomenalan
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koja slučajnost, baš imam pred sobom tu salvetu sa leptirima i tu sa djetelinom i gledam što bi s njima, a tebi je baš lijepo ispalo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |