Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemoj ga brisati, baš mi lijepo paše u temi ovako roskast, da ga nisi dirala, uostalom kako te je volja na -8 - danas ste bili najhladniji u HR.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma što brisati tek sad ukrasi ovu temu draga moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
niho, zlobnice jedna
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Triša krasne su ti biljkice, meni je zapela za oko tvoja palma što kažeš da je datulja...to ti je feniks palma (phoenix canariensis) i mislim da bez problema prezimljava u tvojoj klimi. Prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia, da i ja volim tu palmicu, a za zimu imaš pravo i za ime naravno, ima ih uz cjelu našu južnu obalu i prekrasne su, naraste jako velike.
Nadam se da će jednog dana biti kao ova kraj koje sam se slikala u Vodicama.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Vidiš,vidiš,ono kaj zoveš graptopetalum imam u vrtu,mislila sam da je to aeonium,doduše moram detaljno pregledati kaj je zapravo.Eukaliptus je stvarno lijep,mislila sam da je osjetljiv i da treba puno vode(točno ili ne?).
|
|
![]() |
|
Da budem iskrena pojma nemam. Imam ga lani od januara-dobila sam ga na splitskoj kavi i super se drži. Neme nikakav posebni tretman, a u godinu dana je narasta oko 1 metar, s time da sam mu sada odrezala vrh, valjda bi trebao ići u širinu. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša, izgleda da tvoje cvijeće hrabro podnosi zimu. Ali kod vas nije tako hladno kao kod mene
![]() A palme su ti super i tvoja i ova vodička.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima. Danas sam opet bila "nestašna", ali sasvim slučajno. Baš smo u bakinom vrtu raspravljali o crvenim tratinčicama, a kako sam morala otići do ind.zone, naravno navratila i u Bauhaus, kad gle čuda crvenih tratinčica gomila, ali meni je bila dosata ova jedna kutija komada 15, kn 42. Evo me na "mjestu zločina".
![]() Odmah sam napravila još jedan imrovizirani staklenik od Hoyinog stakla i smjestila ih unutra, ma preslatke su
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam danas svratila da vidim ako su dobili maćuhice, očito u krivi dućan.
Krasne su a i jeftine, kad stignu do nas biti će barem 6 kn. |
|
![]() |
|
Da Otok, a ovdje su bile predivne po 3 i nešto, bogate, velikocvjetne, ali mm me škuro gledao, pa sam se odlučila samo za tratinčice.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ona tratinčice kupuje a ja se s ledom borim, krasne su samo meni nisu izdržale do druge sezone.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože kako sam ja bezobrazna -pa vidi iti nešto kupila hahaha-a ti se meni još
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo me malo kod tebe Triša,nisam već dugo bila....Prelistala sam vrt u zimskom izdanju i vidim da je dosta dobro ...Iznenadio me je eukaliptus koji izgleda odlično,očito mu zima ne smeta...Teglice su super,burito već raste, a crvene tratinčice su zakon, baš mi se sviđaju,morati ću navratiti do Kukuljanova.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ha, ha, trljam ruke, a znaš zašto.... zato jer ovaj tjedan moram do Metroa...... dalje valjda znaš..... Bauhaus mi je jako blizu MM mora vidjet za podne kamene ploče za konobu, a ja- zna se
![]() Dobro da si nam dojavila i pokazala čega sve ima.....treba mi još maćuhica
![]() Ti uvijek imaš lijepe tratinčice
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Blago vama, vidim već kupujete sadnice, ... razmišljate o sijanju . Kod mene dosadna i još usto hladna zima. Snijeg opet pada, vani na lođi koliko vidim maćuhice se ove zime na -18 definitivno smrzle
![]() Morat ću početi kao indijanci plesom zazivati proljeće. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala, te crvene tratinčice već želim dugo, ali nikako do njih, evo sad je bila prilika, pa sam se opskrbila, ako budu "plesale samo jedno ljeto" isto dobro, iako vidim da mi izlaze lanjske bijele, pa vjerujem da će opstati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opstanu ti one Triša, ja išla premještati neke tegle i kad sam teglu maknula ispod iznikle tratinčice koje sam lani sadila
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |