Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 12:10
Ne izmotavam ti se ja draga moja,tako to funkcionira i kod moje kuće (mislim ideje i umni rad LOL), a da zaslužim koji cvetek napraviću iznimku i eto... ma oprat ću šalice nakon kave koju ću popiti LOLLOL.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 12:06
Ivnaaa pa to mi nije bila namjera ma neee bih jaa to nikada smile60Tongue
ali sobe i ne treba pospremati...mhh Tongue
ali kak drugačije doći do cveteka Wink
ma sara jel vidiš ti to? svi na kraju teški mislioci LOL
sve se izmotavaju...ajde sreća da imam dva dobrovoljca (dobro mi pazi na TM, a goga već vježba) LOL i na kraju ću opet ja morati...viš ti nepravde LOL

e da...to samo tako izgleda...moćno i bogato, ali mi je drago da ti se sviđa Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 11:47
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

O ne,ne draga moja smile60! Ja ti samo "umne" radove izvodim,ništa fizikalija,nećeš ti mene upregnuti,nisam ti naivna francuska   
 sobarica,a a a a LOL!!!
.

Konte, evo  još jedna mudrica kaj ne pada na fore o alergiji na lopatu, na kraju će biti više ovih za umne nego za šljakerske radove.
               Nego da, temeljito proučih tvoje slideshouowe /jezik pregrizla, ne znam jel točno napisano/, i bormeč lijepo si ti to sklepala. Izgleda moćno i bogato, a sve pod pažljivim i budnim okom gđe.Zlatke, a i stari Mucko sve to ima pod nadzorom.
Naviše mi se sviđaju fotke na kojima je pozadina ispucana zemlja. To, u kombinaciji s lijepim cvetekom, npr.gazanija ili prkos, izgleda vrlo originalno i fensi.
A za koprivom, nemoj plakati, ja ću ti dati pelcere, imam istu takvu, samo je sad malo abšisala, ali, povratit će ona svoje boje.
Svaka čast, gazdarice!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 11:04
O ne,ne draga moja smile60! Ja ti samo "umne" radove izvodim,ništa fizikalija,nećeš ti mene upregnuti,nisam ti naivna francuska sobarica,a a a a LOL!!!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 10:58
Ivnaaa to ti je odlična ideja da se dokoturaš do mog brijega Wink 
ajme ti si stvarno bila vrijedna u obilasnku, nadam se da se nisi smrzla  Smile
a gle da bi mogla opelješiti, moraš prvo onaj sav korov počupati da dođeš do željene cvijećke Wink slobodno pelješi LOLLOLLOL

trebala si taj ricinus ostaviti u maramicama pa bi ga bilo za sve LOL

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 10:08
Kuc,kuc, ja došla u goste a tebe nema doma Wink!
Zezam se naravno,danas sam si dala domaću zadaću da pregledam i tvoj vrt od početka do kraja (ufff, puno je toga).Prekrasan je, ovog proljeća ću morati nagovoriti mm da se provozamo do tvog brijega,samo pazi ak te nema opustošiti ću ti vrt smile96 .Ma šalim se nisam ja taaakva  smile60.
Zaboravih dodati,donijet ću ti na poklon ricinus (normalno ako iznikne iz zemlje,zasad ni traga ni glasa od njega) LOLLOLLOL.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 10:05
Jurice, još se samooo malo imamo vremena odmarati od štihače, a ja to bome i koristim LOL

Bako, vidiš da fale još neki natpisi, tko zna zašto LOL hmm da ti pošaljem mucka? malkice je samo narastao, ali je ko anđeo Evil%20Smile

Otok pa kad ste me zarazile...ajde da i ja probam...i stvarno je zarazno Smile meni čak i zanimljivije tako gledati slike Smile

Minica tebe već dugo ne vidjeh i drago mi je da sam ti osvježila dan Wink P.S. jel se ta petica upisuje negdje? LOL

hvala svima Smile

Zagorski bregi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 09:26
baš si mi osvježila dan s ovim slajdićima, odlično je cvijeće!
petica za šeficu dvorišta!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 09:01
I ti si pronašla zanimaciju, baš je zgodan taj slideshow.
Krasne sličice, baš mi je pasalo malo šarenila
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:20

A jesi nas... Iznenadila sa slideshawima!

ClapClapClapClapClapPrekrasni. Svaki drugačiji. Pokazala si osim svojih biljnih ljepota i maštovitost. Bravo i za natpise t.j. imena (za nas neznaliceCry).

Ipak su mi najslađi Zlatka i Mali Mucko!LOLLOLLOL Ma baš onak male slatke mačkice!
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:05
Bome ima kod tebe stvarno svega,lijepe sličice tjeraju zimu!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 23:33
nauživala sam se gledajući prekrasne biljkice u tvojim slide-ima.......ClapClap
u ove hladne zimske dane lijepo je podsjetiti se na te prekrasne sličice.....no bit će toga ponovo ove godine, pa ćemo moći uživati sasvim sigurno i u nekim novitetima....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 22:41
curke hvala i pusanjak svima smile78
drago mi je da ste svratile, a velika većina ovih cvijećki je u mom vrtu zahvaljujući vama i puno vam hvala na tome, jer me svaka od tih cvijećki podsjeti na jednu od vas i onda mi je baš žao ako joj se nešto dogodi Embarrassed
nadam se da će ove godine sve to izgledati bolje i da će me proći alergija od motike i lopate pa da to sredim kako spada LOL (a obećali se i pomoćnici smile96)
pošto ste me zarazile sa tim slideshowovima (pazi izraz LOL) napravila sam još jedan...mix totalni...od cvijećki do mojih četveronožnih cvijećki (a i one su dio mog dvorišta kaj ne?) ...malo je poduži, ali nadam se da neće smetati jer nisam mogla stati Embarrassed

Bergi ne znam zašto ti ne možeš otvoriti, meni normalno otvara sve moj dedovix (komp) Embarrassed

na žalost dosta tih cvijećki nije na životu više Unhappy kao aptenia koja je prošlu zimu bez problema prezimila, ukrasne koprive ...ali Hoyčika, zato se jasmin drži..iako ne miče baš puno, ali živ je Smile ..puj puj da ga ne ureknem

još malo pa ne davim više do proljeća Wink

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 22:28
Ma prekrasnosmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:21
Bravo Kontesaa, lijepo si složila ove slideshow-e, baš su osvježenje u ove zimske dane. Clap

život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 16:51
Koliko toga ti imaš! Dobro je u ove zimske mjesece malo osvježiti starim sličicama.
I podsjetila si me na predivan cvijet hoste i na jasmin. Supeeer!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:42
Evo, uzela sam si vremena za tebe i tvoj vrt.

Oduševilo me mnogo toga, ali ove godine definitivno sadim i visoke dalije, prekrasne su.

Puno toga sam si zapisala od tebe, sada moram po netu tražiti....

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:37
Zašto ih ja ne mogu otvoriti!?
I ja bih malo guštala!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 13:56
super su sledshowi...guštala sam puno smile128
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 13:51
kad se već svi igraju sa slideshowima...ajde da i ja probam,a odmah se malo prisjetim lijepih ljetnih boja...malkice mi je bijela dosadila LOL

inače na brijegu nema ništa novo...osim ako nije napadalo opet snijega..e to bi bilo novo LOL

eto...nadam se da ste bar malo guštale Wink

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.