Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 104> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontesaa, super mi je tvoj "vrtić", stvarno ne znam kaj bi izdvojila sve mi je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Poželjela si - dotjeraj se i sad lijepo dočekaj poštara! |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
pažljivo sam tj.vrhunski nježno sam prošetala po tvom vrtu i cvijetnjaku.imaš prekrasnog cvijeća, ali imaš i jako puno posla.jako mi se sviđa tvoj kamenjar.valjda ću ga vidjeti i uživo.
![]() pozdrav! ispelcala sam ti zečiće.sada treba samo držati fige da se prime. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kontesa kod tebe u studenom kao usred ljeta. A pacifika.... što ćeš joj porezati?Imam i ja, naravski, by Lantana, mladice izbijaju same ali... treba li porezati cvijeće kad ocvate? |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
da li ti je runolist preživio zimu.gdje si ga posadila?
ja ga tražim cjelu godinu da ga kupim,ali nisam naišla na njega. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nepristojna sam...imala goste, a nisam ni lopate za snijeg pripremila sorry sorry
![]() na brijegu ne cvate ništa..čak se i ne vidi ništa jer je sve pod min 30 cm snijega ![]() bako, imala sam namjeru porezati pacifiku, ali sada se ne vidi pa ju neću niti dirati...vidjet ćemo kakvo će stanje biti kada se otopi snijeg goga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konte nije imala vremena slikati, jer se sunčala, pa normalno da nije donijela niti jednu sliku, nego nas zato nasmijava.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
zečeki su preživjeli za sada u plasteniku.na žalosti grčki oleander i agapanthus nisu.jedino se nadam da možda potjeraju na proljeće.rado ću doći vidjeti tvoj grunt,i pomoći ti oko uređenja
![]() veliki pozdrav i sve najboje u novoj 2009. godini. goga-zg. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super su sledshowi...guštala sam puno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zašto ih ja ne mogu otvoriti!?
I ja bih malo guštala!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo, uzela sam si vremena za tebe i tvoj vrt.
Oduševilo me mnogo toga, ali ove godine definitivno sadim i visoke dalije, prekrasne su.
Puno toga sam si zapisala od tebe, sada moram po netu tražiti....
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koliko toga ti imaš! Dobro je u ove zimske mjesece malo osvježiti starim sličicama.
I podsjetila si me na predivan cvijet hoste i na jasmin. Supeeer!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Kontesaa, lijepo si složila ove slideshow-e, baš su osvježenje u ove zimske dane.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
curke hvala i pusanjak svima
![]() drago mi je da ste svratile, a velika većina ovih cvijećki je u mom vrtu zahvaljujući vama i puno vam hvala na tome, jer me svaka od tih cvijećki podsjeti na jednu od vas i onda mi je baš žao ako joj se nešto dogodi ![]() nadam se da će ove godine sve to izgledati bolje i da će me proći alergija od motike i lopate pa da to sredim kako spada ![]() ![]() pošto ste me zarazile sa tim slideshowovima (pazi izraz ![]() ![]() Bergi ne znam zašto ti ne možeš otvoriti, meni normalno otvara sve moj dedovix (komp) ![]() na žalost dosta tih cvijećki nije na životu više ![]() ![]() još malo pa ne davim više do proljeća ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nauživala sam se gledajući prekrasne biljkice u tvojim slide-ima.......
![]() ![]() u ove hladne zimske dane lijepo je podsjetiti se na te prekrasne sličice.....no bit će toga ponovo ove godine, pa ćemo moći uživati sasvim sigurno i u nekim novitetima.... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Bome ima kod tebe stvarno svega,lijepe sličice tjeraju zimu!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A jesi nas... Iznenadila sa slideshawima!
Ipak su mi najslađi Zlatka i Mali Mucko!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |