Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 104>
Korisnik
Poruka
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 09:47
Kontesaa, super mi je tvoj "vrtić", stvarno ne znam kaj bi izdvojila sve mi jesmile227
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2009 u 10:49

Poželjela si - dotjeraj se i sad lijepo dočekaj poštara!

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 14:24
pažljivo sam tj.vrhunski nježno sam prošetala po tvom vrtu i cvijetnjaku.imaš prekrasnog cvijeća, ali imaš i jako puno posla.jako mi se sviđa tvoj kamenjar.valjda ću ga vidjeti i uživo.Tongue

pozdrav!

ispelcala sam ti zečiće.sada treba samo držati fige da se prime.LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 18:28

Kontesa kod tebe u studenom kao usred ljeta.Thumbs%20Up Baš žuto cvijeće je lijepo.

A pacifika.... što ćeš joj porezati?Imam i ja, naravski, by Lantana, mladice izbijaju same ali... treba li porezati cvijeće kad ocvate?

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:45
da li ti je runolist preživio zimu.gdje si ga posadila?
ja ga tražim cjelu godinu da ga kupim,ali nisam naišla na njega. 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 11:45
nepristojna sam...imala goste, a nisam ni lopate za snijeg pripremila sorry sorry LOL
na brijegu ne cvate ništa..čak se i ne vidi ništa jer je sve pod min 30 cm snijega smile66
bako, imala sam namjeru porezati pacifiku, ali sada se ne vidi pa ju neću niti dirati...vidjet ćemo kakvo će stanje biti kada se otopi snijeg

goga smile156 vrhunski nježno tja ...LOLspremi zečeke u plastenik tako da kad dođem po njega, ponesem i zečeke smile156a runolist je prošlu zimu preživio bez problema pa se nadam da će i ovu, pod snijegom je i vidjet ćemo na proljeće kaj bu s njim...tad dođi pa ga gledaj Tongue ako preživi, vrhunski nježno ga pokušamo razdijeliti na tri dijela...jedan dio je obećan, a drugi dobiješ ako budeš dobra Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 18:29
smile96-ma prava si ja se ismiija ko luda
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 19:37
Konte nije imala vremena slikati, jer se sunčala, pa normalno da nije donijela niti jednu sliku, nego nas zato nasmijava.smile46
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2009 u 18:17
zečeki su preživjeli za sada u plasteniku.na žalosti grčki oleander i agapanthus nisu.jedino se nadam da možda potjeraju na proljeće.rado ću doći vidjeti tvoj grunt,i pomoći ti oko uređenjaLOL.kaj buš dijelila runolist,nije ti tako velik,nego mi ga radije kupi ,ako ga ja ne nađem prije.

veliki pozdrav i sve najboje u novoj 2009. godini.

goga-zg. 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 13:51
kad se već svi igraju sa slideshowima...ajde da i ja probam,a odmah se malo prisjetim lijepih ljetnih boja...malkice mi je bijela dosadila LOL

inače na brijegu nema ništa novo...osim ako nije napadalo opet snijega..e to bi bilo novo LOL

eto...nadam se da ste bar malo guštale Wink

Zagorski bregi
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 13:56
super su sledshowi...guštala sam puno smile128
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:37
Zašto ih ja ne mogu otvoriti!?
I ja bih malo guštala!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:42
Evo, uzela sam si vremena za tebe i tvoj vrt.

Oduševilo me mnogo toga, ali ove godine definitivno sadim i visoke dalije, prekrasne su.

Puno toga sam si zapisala od tebe, sada moram po netu tražiti....

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 16:51
Koliko toga ti imaš! Dobro je u ove zimske mjesece malo osvježiti starim sličicama.
I podsjetila si me na predivan cvijet hoste i na jasmin. Supeeer!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 21:21
Bravo Kontesaa, lijepo si složila ove slideshow-e, baš su osvježenje u ove zimske dane. Clap

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 22:28
Ma prekrasnosmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 22:41
curke hvala i pusanjak svima smile78
drago mi je da ste svratile, a velika većina ovih cvijećki je u mom vrtu zahvaljujući vama i puno vam hvala na tome, jer me svaka od tih cvijećki podsjeti na jednu od vas i onda mi je baš žao ako joj se nešto dogodi Embarrassed
nadam se da će ove godine sve to izgledati bolje i da će me proći alergija od motike i lopate pa da to sredim kako spada LOL (a obećali se i pomoćnici smile96)
pošto ste me zarazile sa tim slideshowovima (pazi izraz LOL) napravila sam još jedan...mix totalni...od cvijećki do mojih četveronožnih cvijećki (a i one su dio mog dvorišta kaj ne?) ...malo je poduži, ali nadam se da neće smetati jer nisam mogla stati Embarrassed

Bergi ne znam zašto ti ne možeš otvoriti, meni normalno otvara sve moj dedovix (komp) Embarrassed

na žalost dosta tih cvijećki nije na životu više Unhappy kao aptenia koja je prošlu zimu bez problema prezimila, ukrasne koprive ...ali Hoyčika, zato se jasmin drži..iako ne miče baš puno, ali živ je Smile ..puj puj da ga ne ureknem

još malo pa ne davim više do proljeća Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 23:33
nauživala sam se gledajući prekrasne biljkice u tvojim slide-ima.......ClapClap
u ove hladne zimske dane lijepo je podsjetiti se na te prekrasne sličice.....no bit će toga ponovo ove godine, pa ćemo moći uživati sasvim sigurno i u nekim novitetima....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:05
Bome ima kod tebe stvarno svega,lijepe sličice tjeraju zimu!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:20

A jesi nas... Iznenadila sa slideshawima!

ClapClapClapClapClapPrekrasni. Svaki drugačiji. Pokazala si osim svojih biljnih ljepota i maštovitost. Bravo i za natpise t.j. imena (za nas neznaliceCry).

Ipak su mi najslađi Zlatka i Mali Mucko!LOLLOLLOL Ma baš onak male slatke mačkice!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.