DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 86> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savršen je! Predivno si ukombinirala salvete i print!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
hvala vam drage moje! I ja sam iznenađena kako je na kraju taj tanjur ispao.... ove printeve već dugo držim kod sebe i nikako mi nije nikakva ideja pala na pamet. Evo danas mi je nešto sinulo i to je to...
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
hvala vam drage moje! I ja sam iznenađena kako je na kraju taj tanjur ispao.... ove printeve već dugo držim kod sebe i nikako mi nije nikakva ideja pala na pamet. Evo danas mi je nešto sinulo i to je to...
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ti si moj idol!!!! |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...pa još u kombinaciji sa mimozom...miriše do mene...
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Da elegantno, krasno, ja printeve za sada samo gledam...par puta pokušala i to samo slova pa se iznervirala... Motiv baš vau!!!
|
|
![]() |
|
ajme što si brza
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Veoma elegantno!
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni su sve kutije lipe,ona roza...uf, ja ću morat malo poradit na urednosti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
cini mi se da sam vec kometrirala ove posljednje kutije, ali komentar ne nadjem... mozda i nisam, mozda sam ih samo sanjala - toliko su predivne... hm, malo sam sada zbunjena
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Cure svima
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
anđelka zamalo su mi promakle ove divne kutijice,mrak su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Anđelka oči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nije problem skinuti, to je samo nalijepljeno. samo malo zna ostati ispod ruba ali to iščeprkam skalpelom i pincetom
|
|
![]() |
|
Anastazija, jel se teško skida to pleteno s poklopca?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutije su predivne... tako jednostavno, lijepo i odmejreno sređene... čestitam...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prave valentinovske - divno!
![]() |
|
![]() |
|
i ja baš radim jednu takvu kutijicu ali ja sam to pleteno s poklopca skinula i malo pošmirglala da zagladim površinu.
|
|
![]() |
|
Ne znam šta te točno interesira, ako misliš na poklopac kutijice, to ti je onaj isprepleteni u dvije boje krem-smeđe i nije gladak pa prvo na to naljepim tanji karton tako da dobijem ravnu površinu, zatim sve obojam, stavim sličicu i sve prelakiram sjajnim lakom za salvete. Na srcu je 3d ali se slabo vidi. Kod one bijele kutijice je cijeli poklopac premazan sa 3d tako da izgleda kao staklo
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |