Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 69>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 09:37

Ovo je definitivno gasteria!!!
Otok, u pravu si ( nisam niti sumnjala Smile), makar sam bila uvjerena da je aloja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:11
Proljeće, fino si popunila ured sa cvijećkama, odmah je ugodnije raditi Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:46
Bila sam tu, tiho prošetala, a nisi ni primjetila Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:00
Kontesa upravo tako.
Atmosfera je puuuuno, puuuno toplija, od kada je cvijeće u uredu.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:04
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Bila sam tu, tiho prošetala, a nisi ni primjetila Smile

Draga moja hoya, duboko se ispričavam i tebi i bromeliji, jednostavno nisam vidjela ( nosim naočale LOL)!!!

Zato vama dvjema šaljem ekstra smile79
Obje cvjetni znalci, a ja si dozvolim takav lapsus da vas preskočim u svojim komentarimasmile42

Ali, nemojte mi zamjeriti, sva sam u bad-u, jer opet najavljuju taj prokleti snijeg...bit će i kod mene kao onom Bosancu u Kanadi LOLLOL

Još jednoma smile79
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:08
...ajde,  ajde...ne  tuci  se   tako  po  glavi...sutra  ćeš  reč  da  te  boli  glava  ali  od   snijega...LOL

....malo  sam  virnula...lijepo  si  oplemenila  ured...gasteriju  i  ja  jako  volim......  imam  je  na  otoku u  kamenjaru  (  ako  je  preživila )....dracena je  lijepo  narasla....
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 15:24
lakše malo u čemu je problem......ako nas nisi primjetila doći ćemo opet i biti malo glasnije smile139
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 09:29
smile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 10:16

Obzirom da sam se drugom već divila, zaustavljam se na gasteriji. Lijepa biljka.Thumbs%20Up

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 13:11
Baka i meni se ona u zadnje vrijeme jaaako sviđa, pogotovo od kada je procvjetala, jer nisam imala pojmaa da cvjeta.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 00:09
....ti  si  k'o  čarobnjak  ....kod  mene  još   nikad  nije  cvjetala....Stern%20Smile
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 22:55
Pregledavajući tvoju rascvjetanu terasu najviše me privukao ovaj detalj - valjda zato što ne volim visinu, a on je "prizemniji" od terase.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 10:17
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

....ti  si  k'o  čarobnjak  ....kod  mene  još   nikad  nije  cvjetala....Stern%20Smile

Manči, i ja je imam tri godine, a ovo je prvi cvijet.
Sačekaj, možda se i tvoja predomisli.Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 10:18
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Pregledavajući tvoju rascvjetanu terasu najviše me privukao ovaj detalj - valjda zato što ne volim visinu, a on je "prizemniji" od terase.

Cimi, ove godine će nadam se moj mali vrtić biti ljepši...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 15:39
smiley1953.gif Puna kuća prekrasnog cvijeća. Posebno mi se sviđa dracenaThumbs%20Up, ispletenog stabla..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:05
Moje novo cvijeće...
maćuhice...

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:09

Lijepa boja - baš su posebne! Od ove zime za mene su maćuhice pravo otkiće zbog izdrživosti i mislim da će se zbirka slijedeće zime dobrano proširiti!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:10

Ovaj sukulent je dobro preživio zimu

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:13
Ovo mi je nedavno kupljena azalea Confused mislite li da će se oporaviti?

Ovi kalahou sam kupila nedavno, krasi mi ured

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 14:15
I ova orhidejica je nedavno kupljena...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.