mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 29> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemoj ništa ponovo,lijep ti je taj crveni tanjur.........mada je i meni za nijansu bolje sjeo plavi..........to si radila na porculanskim tanjurima?
i čaša svječnjak je lijepa...rižin papir ili bijeli komadi salvete jako doprinesu nekoj mističnosti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
na onom crvenom je jedna prastara salveta jednoslojna i dosta debela, kada sam tanjur napravila ni ja nisam bila baš oduševljena jer nije ispalo kako sam si zamislila a baš mi se ne radi sve ponovo
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kao sto sam danas na jednoj od tema vec napisala da plavo nije moja boja, opet sam se dovela u situaciju da mi je plavi tanjur najljepsi... eto... tko zna mozda ješ pistanjem ljubiteljica plave...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
bravo za etui-e,a i tanjur sa ljubicama
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
bravo sviđaju mi se etuiji
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
sve je jako lijepo ali ljubičice su me oduševile
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Etui su lijepi,ali ljubičice su još ljepše!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
drage moje curke ima li tko blizu Slatine pa da se malo družimo i izmjenjujemo iskustva, nedostaje mi osobnoga kontakta i druženja uz kavicu
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,rad sa ljubičicama je odličan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Bravo mumica,naravno vrč sa maslinama mi je naj...
|
|
![]() |
|
krasno, sviđa mi se ova ideja sa brezinim drvom!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |