Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 146147148149150 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:04
"Baskariti" znaci izlezavati se, uzivati, provoditi vreme u neradu, jednom recju, uci u tvoj rajski vrt i zaboraviti na sve Wink.
Moj burito jos vise pozeleneo, valjda od besa kad je video tvoje u trikoloru LOL.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:30
Predivno Lantana, crveno-roza boje baš dočaravaju nadolazeće proljeće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 09:32
Haj Lantana!Ona crvena kompozicija burita i kaj je ono drugo(aeonium možda?)jako mi se sviđa!Meni sve pozeleni,čak i sempervivumi koje sam kupila crvene su zeleni(možda premalo sunca?)A kamelija čeka kiselu zemlju,nikako da ju kupim,oko Crikvenice ju nitko nema pa čekam...Moji muški su mi kupili neki sukulent,stavim sliku navečer pa molim da lukneš u moj vrt ako znaš kaj je to.Veliki pozdrav!
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 10:19
Hej dragička,našla sukulent,naravno kod Otok!!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 10:56
Vidi šta mi radi baš me sikira -a mm kaže da ih ne pozna smile96-kaže da je on nevin -hahahahaaha-ala me nasmija -joj da mi se sa njim ismijati odma mi snijeg nebi smetao više . A brate ovi crveni tonova -nema riječi svaka čast

-----Kraljice moja-----
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 11:02
Lantana, čini mi se da si rekorderka. Koliko samo postova u dva dana. Same pohvale. Zasluženo. Hvala na ukazanom povjerenju i bit će mi zadovoljstvo ako ću Ti  bilo kako moći pomoći. Jeli moguće dobiti fotke od kamenice za buduću fontanu kao od kamenih oluka.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 11:09
prekrasni crveni tonovi tvojih biljaka podižu raspoloženje....nemogu vjerovati da već japanska dunja cvijeta smile169
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 11:33
Ajme Lantana, burritov rođak je predivan kad je zelen, ali ovako crven me očarao!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 11:43
Burrito je dobio crvenu konkurenciju, ovaj crveni baš se je zacrvenio
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 12:18
kod tebe japanska dunja cvate
a kod mene je pod snijegom i ledom
kad sam živjela i Splitu primjetila sam kako vegetacija prednjači tamo za 2 mjeseca ispred naše na kontinentu
tamo su ruže cvale u ožujku a kod nas prve procvjetaju oko 10 svibnja,za moj rođendan
ja sam prva svibanjska ruža
ali to ne mogu biti tamo
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 13:07
Prekrasno, japanska dunja ima baš lijepe cvijetove, a burritov rođak je predivan..Dali znaš kako se zove, pokušala bih ga nabaviti negdje u trgovini jer mi je stvarno prekrasan..
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 20:26
Draga..sanducic ti je pun Wink !!! Uzivala sam u slikama Tongue... prelijepo!!! smile79
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 22:13
Nata07 sad će još malo i kod vas proljeće, a do tada bit će mi drago da uživaš u mom vrtu.

Mimar hvala na obrazloženju, danas sam se dopisivala sa rodicom iz Beograda, 20 godina se nismo vidjele, ne mogu vjerovati..., pa sam se i tbe sjetila...

Triša Wink

Jurica vidjela sam je na tvojo temi, imaju je tu u hotelu oko 2 metra je visoka, a ja imam isto jednu malu. Sedumi i čuvarkuće pocrvene samo ako su vani na hladnom i na suncu.

Niho...a mm kaže da ih ne pozna smile96-kaže da je on nevin, samo se ti smij, a di su bili cijelo popodne LOL

Inox hvala na ponudi čim slikam šaljem slike.

Bromelija sredinom sijećnja kod nas sve krene, samo se zna dogoditi da veljača bude oštra i vjetrovita, pa biljke onda znaju stradati, pogotovo bademi, ako su već procvali.

Hoya istina je da je baš interesantan ovako crven, a još na bijelom kamenu pravi kontrast.

Otok, nisam ga kod tebe vidjela, ili...

Mari, točno si rekla, kod nas krene 2 mjeseca prije, onda si ti
prvosvibanjska ruža, a ja prvosječanjska ruža LOL

Stefi zve se Sedum Aurora, ali nemoj kupovati, evo mene brzo u Kutinu.

Dzo, hvala, drago mi je da si malo došla...

Danas sam kasno došla iz posla pa nisam bila u vrtu, ali dan je sve duži, to mi se jako sviđa. Slikala sam moju božićnu zvijezdu još se dobro drži

život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 22:41
preprekrasno.....rado bi se zamijenila s tobom  pa da već sada uživam u ovim predivnim cvjetovima..
Rodjak burrita me posebno oduševio Clap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 07:16
dok si spavala obavih ranojutarnju šetnju tvojim vrtom, kamenarom, padinom u svježe i čisto jutro. Sve je na svom mjestu, nisam ništa dirala da ne bih poremetila savršeni sklad. Rođak je već bio budan, zarumenjen od jutarnje tjelovježbe...

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 11:11
Ja se došla ugrijatismile168
Nikako da te pitam,naime ja nisam nikad uživo vidjela cvijet mendule no nekako,kad ga ovako gledam,imam osjećaj da krasno miriši ,osim što lijepo izgleda.Ne znam,kad ga vidim"osjetim"neki miris Big%20smile
smile78,odoh sad smile210
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 11:17
Lantana kod tebe uvijek puno boja. Sve prekrasno, buritov crveni rođak je prekrasan. I ja sam moju pacifičku odrezala uveli cvijet na vrhu i imam puno mladih. Dobili i ogradu protiv "čovjeka kosilice"!Big%20smile

Jednom rječju kad nam dozlogrdi zima treba krenuti na jug u pravcu Bola.(Mislim virtualno!)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 12:02
Ako nas ne usrećuješ predivnim biljka ma iz dvorišta, e pa onda moraš imat božićnu zvjezdu, koja zrači, a moja odavno pokojna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 12:17
otočanka lijep pozdrav u ovoj novoj sezoniTongue...iako sam i ja na otoku moj vrt se nažalost nemože mjeriti sa tvojim ipak ga je dobro prodrmala zima iako sam pokušala zaštititi..dosta se toga smrzlo a kod tebe ipak i zimski raj...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 14:14
Tvoj buritov rođak je strašno prekrasna i privlačna biljčica...baš sam pasla oči na njemu. Clap
Brza je s cvatnjom japanska dunja, jel to tvoja vuče na narančasto, ili je to zbog fotića??
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 146147148149150 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.