Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 22> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ono četvrtasto je plastična tacna koja je bila tako ružne zelene boje da to ne možete ni zamisliti, pa sam ju odlučila urediti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
naša recycle lady se probudila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
hi hi hi mare evo ja sa 600 postom baš se tebi javljam
![]() Znaš po sebi kad se radi se radi, a kad je fjaka onda je fjaka ![]() Ovaj vikend krećem s namještajem, pa ak me nema u ponedjeljak tu onda znači da se ukućanima namještaj nije svidio pa ja šmirglam i vraćam u staru boju ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
čestitam na 600
![]() ![]() jedva čekam da vidim šta si smislila s namještajem...
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
stvarno prekrasno i bas proljetno.bravo
|
|
![]() |
|
Danci-ka thanks
![]() Mare namještaj je stari u dječjoj sobici pa su moje curke poželjele malo promjene (ali dalje od rozog ) ne ide ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Super reciklaža! Jedino se bojim tko je sve morao popiti toliku silnu kavu da bi ti dobila bočice?!?
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
...ma kako sam ja ovo tek maloprije vidila... |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
....i ovo...a taako mi se sviđa kako si sredila ove rokovnike! ![]() |
|
![]() |
|
Izzy da samo znaš kak se ljudi rado rješavaju flašica koje skupljaju
![]() imam vezu u jednoj gradskoj firmi gdje postoji kafić koji kuha nes pa mi teta koja tam radi skuplja staklenke ![]() Maredelmare thanks na komentaru za rokovnike, nažalost sfalilo mi ih je pa sad mirujem ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovi rokovnici mi izgledaju predobro, reci samo jesu kožni ili? Na koži-skaju nisam pokušala raditi a imam jedan takav rokovnik pa baš me interesira da li bi išlo po njemu.
Svaka čast, pa još čipka, neki dan sam prevrnula kuću tražeći kakav stari komad zavjese, ali ništa
![]() |
|
![]() |
|
Sanjam mali rokovnik je bio kožni, a veliki platneno plastifiiciran.
hi hi hi a čipka je bila od jednih finih čipkanih bokserica koje su samo stajale u ladici, tak da mi zavjese nisu ni trebale. Opet ja s gaćama reći će neki koji znaju čitavu štoriju ![]() |
|
![]() |
|
hehehe
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
e da, ajde nominiraj nekoga za natječaj! Čini mi se da ove nominacije nekako sporo idu, a nedjelja je blizu.....
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Bi ja ali nemam pojma kako, pa molim uputstva za upotrebu na pp ako nije problem
![]() |
|
![]() |
|
čini mi se da anđelka nije baš tako mislila.........
![]() |
|
![]() |
|
Nego kak?
![]() |
|
![]() |
|
nekoga tko još nij nominiran
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
opet ti o gacama!!
![]() tacna mi je favorit,predivna je ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |