Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jurica ima nekakav vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jurica ima nekakav vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 14:12
bilo je svega u tvom vrtu
cvijeća,grmlja,kamena i snijega
jel se glicinije spremaju
kad one cvjetaju tamo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 01:42
Divan vrt u kamenu divan draga moja!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:07
Ruješ, ruješ, da nije tako mokra zemlje prašilo bi se sve do nas. Kamelija ti je predivna, uskoro će cvjetovi, lavanda će tek zasjati punim sjajem, a Lantanine biljke već su se udomile.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 08:12
Hej, haj. Tebe nema a onda... A ti onako po skrivećki kopaš, sadiš i onda nas iznenadiš!Big%20smile

Ljubimce bi zapravo trebalo naučiti da ne prave pipi po grmićima!

Kako izgleda pacifička vidjet ćeš u Lantaninom vrtu... negdje jesen. Prekrasno se razmnaža i raširi.
Kamelija! Nek samo raste.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 08:01
Draga Jurice, veselim se svaki puta kad navratim u tvoj vrt, jer je svaki put drugačiji  i sve popunjeniji . Dobila si prekrasne biljke od Lantane, a i sama si kupila jednako lijepe, naročito mali juniperus. Željno očekujem nastavak.
lijepi pozdrav
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 22:01
Jurice ti si vrijedna ko mrav Wink tek sad vidiš prednosti primorja jer kod mene se snijeg tek otopio, kiša prestala padati i polako, ali stvarno polako vire neke biljkice Wink  
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 21:50
Pacifička krizantema ti ima jako dekorativne listove, a u jesen cvate žuto malim cvjetićima Wink.
život je more
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 21:39
Pa ti si bila kod mene već!!!Baš si me razveselila!Pacif,krizantema,a kakve je boje?Stavila sam na dva mjesta i budno pratim razvoj!Veliš imam i ostiće!!!!Sad bi mogla zaplesati od veselja! Nisam se toliko veselila nikad kupljenom bilju,sve ću ja to posaditi i pratiti slikama...Hvala draga!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 21:21
Jurica ono što si posadila u vrt je pacifička krizantema, možeš i odrezati i zabosti u zemlju pa će i iz nje rasti mlade.

Ono u pitarima s lijeva je lantana, pa "Žuta" - Senecio angulantus i felicia,
dolje ona dva tanka su mladi ostići, a sa njima je neka vrsta euonimusa, a desno u pitaru je onaj zinzeleni jasmin neznam točan naziv - t. jasminodes.

Kamelija je prekrasna kao i juniperus Clap
život je more
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 21:05
Bez obzira na ove kišurine kopala ja po blatu,ali nisam stigla slikati sve pa evo samo malo
Kamelija je posađena

Stavila grančice oko nje da ljubimci ne kopaju,posadila mali juniperus(mini,ne onaj veliki),a kisele zemlje je tri vreće(nikak napuniti rupu)

Biljčice od Lantane,dio reznica

Maćuhice iz Bauh.i Lantanine,mislim da su gazanije i mislim da su se primile!?

A ovu Lantaninu biljčicu sam isto stavila direktno u zemlju,to je...help?

Lavande porezane,ne izgledaju bajno,ali me svi uvjeravaju da će se oporaviti

Nisam odoljela gerberima na sniženju(9,00)i zumbulu u Bauh.

Kalanhoe se rascvjetale naranđasto,kaj sad,van ili da ostanu u kući?

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 13:19
ja sam kupila u Kaliji pinus mugo, mali, prekrasan, za 69 kn. Veća sam  ti pisala o tome gore u postu, baš sam vesela. 
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 10:07
Evo i mene susjeda u tvom vrtu Smile
Nekako se sramim što ga već prije nisam posjetila, ali nadam se da ćeš mi oprostiti.

Biljčice su ti super, a za lavandu se ništa ne brini jer je imam i ja (obje vrste) i nakon dobrog šišanja u proljeće potjeraju kao lude.

I još samo da ti dam podršku za uređivanje vrta i vađenje kamenja jer nažalost dobro znam kako je to naporan posao i koliko često si poželim lijepu slavonsku zemlju.
Ali ako malo promislim, naš kamen ima jednu posebnu vrijednost i onako u ljeto kao da i miriši Smile.

Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 08:21
Sarić,na slici je ruta(zelena cijelu zimu,niš joj ne smeta)Viš,ko stvorena je za tvoj senjski vrt.Lavande sam pošišala,sad čekanje kak će dalje,izgledaju jadno.Moram staviti slike.Kupila sam mali juniperus,dok ne nađem pinus m.na nekom sniž.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 14:47
davno nisam bila u tvom vrtu,kamelija mi se posebno svidjela
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 22:40
 Bok Jurica, ja sam danasu Kaliji kupila jedan mići Pinus mugo za 69 kn.
BUdem ga poslikala i stavila u vrt pa ćeš ga vidjeti.
Inače me zanima kak izgleda sada ona tvoja "obješena" lavanda.
Lijepi pozdrav

jel ovo ruta?

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 00:02
Potpisujem Maru svaku riječ.Thumbs%20Up

Dosta noviteta i prelijepog cvjetnog podmlatka u tvom vrtnom carstvu. Samo nastavi tako.smile141
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 13:36
meni je isto tvoj vrt jako zanimljiv....pravi nebrušeni dijamant.......i nekako me podsjeća na tebe.......veseo,razigran, vrckavsmile78
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 13:31
Gledam ti sličice - napreduješ iako ti se ne čini tako. Em, je zima, em ti sama ni ne možeš vidjeti promjene kao mi koji svako toliko navratimo.
Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 13:20
Jako mi je zanimljiv tvoj vrt, a imaš i cijelo obilje zanimljivih biljaka. I - puno kamenja i puno posla, ali vidim da to uspijevaš.

U kiseloj zemlji (koju nabavljaš za kameliju) dobro uspjevaju rododendroni, a i hortenzije ako želiš da budu plave boje.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 11:42
Kako kaže Mare ni ja ne pišem duge postove, jer mi se dogodi što i njoj.
Zato samo, vidim da ste vrijedni, šljunka bar kod tebe ne fali - jedino je malo plaža dugo, no sve se to može.
Lukovice već izlaze, još malo će i prvi cvjetići.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.