KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 42> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mare tu si u pravu i ja to mislim ali mi nekako nedostaje "vedrine" možda zaista još jedna zlatna intenzivnija ili crvena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Eto kako su ukusi različiti, meni baš ova bakarna izgleda sasvim OK i evo ja je baš i ne bih dirala, možda bi onda bilo previše uz sve ove detalje. Odlično ukonponirano, bravo.
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Sanjam, ma žao mi je što ne mogu bolje fotkati da se vide prave boje ...meni nije sjeo...i gotovo
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
iskreno, meni se sviđa, ali znam kakav je to osjećaj kad nisi nečim zadovoljna bez obzira šta drugi kažu! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Evo vratih se još jednom pogledati, možda nisam dobro vidjela prvi put ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
najprije mi je trebalo vremena da skužim šta je to ,mislila sam da je neki stup a tek onda vidim da ti ukrašavaš krov na kući ,za moj ukus ja bi malo življu boju ili kako netko reče malo više vedrine
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Možda ti to nisi tako zamislila ali ispalo je super,čini mi se da bilo koja druga boja i nebi se slagala sa Klimtom s obzirom da njegove slike "pršte" bojama tpa kao podloga može ići jedino neka neutralna i ova sasvim odgovara.Ja bar tako mislim ali ukusi su različiti!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
KOlaž si savršeno iskombinirala, jedino bih predložila zlatnu boju toplije nijanse, da to sve malo "otvori"... Inače mi je odlično!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja bih se složila s Izzy (mislim na ovo o zlatnoj boji). Ali, kuhinjskom setu, boci s paunovima i onoj crno-bijeloj definitivno ne treba ništa, osim gledat i divit se. Fantastično!!! Genijalne boce!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tribalo mi je vrimena da skontan na cemu si radila ovaj prekrasan klimt kolaz
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš ste mi super ekipa.
![]() Sada kada sam poslušala vaše primjedbe i savjete moram priznati da mi se čini da je Izzy najbliže rješenju. Uz Klimta ide zlatna boja i ja sam ju koristila ali zaista mislim da bi tu neku vedrinu radu dala neka druga, toplija nijansa zlatne boje. I sada odmah slijedi pitanje koju zlatnu boju kupujete i koristite
Kaćo ...hvala....znaš da ja skidam crijepove po kućama
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Izbjegavam zlatne sprejeve jer je ta zlatna nekako zelenkaste nijanse i specifična je stoga nije baš za sve...
Od metallic boja najviše koristim Idea Maimeri boje koje kupim u NBu, imaju jedno 4 ili 5 nijansi zlatne - topla i dosta živa nijansa je Ducat Gold, a malo smirenija s primjesama zelenkaste je Pale Gold, ali bih ti preporučila Ducat Gold... Marabu ima DecorLack u mislim 2 nijanse zlatne - Gold (kao staro zlato) i Metallic Gold (svijetla i topla zlatna)... Mislim da je potonja dobra za ovu priliku! Njih imaš u Chemacu... Postoji opcija i zlatni listići, ali nisam sigurna da li bi se upuštala u to? To je to što sam koristila i što znam, možda ti još netko od cura preporuči nešto! ![]() |
|
![]() |
|
Znaš Izzy nekad vam stvarno zavidim što živite u metropoli. Ja zlatne listiće tražim već 10 mjeseci još ih nisu dobili....a i našla sam tu jednu nijansu zlatne ( naravno sva sretna što sam ju uopće našla ). Hvala ti...pokušat ću naručiti netom sada kad znam nazive proizvoda.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Karmen lijepi su ti radovi.
|
|
![]() |
|
Proljeće, hvala ti što posjećuješ moju galeriju. Ja u zadnje vrijeme nekako u gužvi pa baš i nestignem sve pregledati u miru ali bit će dana i za to. Zato mi ne zamjerite a nešto friško se i kuha u pećnici hahaha
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
eeee, klimte klimte, kada te karmen ovako lijepo,sklano, pedantno iuskusno posloži i sredi, ja te se ni ne usudil u ruke primiti, već se samo ovome diviti... karmen, ovo je kako jedna forumašica zna reći...vrh vrhova... ja sam
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Nato
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ovaj prvi cvijetni motiv je tako prekrasan i zahvalan, radovi su ti prekrasni, bravo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Biljana
a sada da vam pokažem nove radove:
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ovakav etui bi svatko poželio imati,a jaja .jaja su mi prelijepa!Bravo Karmen!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |