DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 86> |
Korisnik | |||
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kutijice su predobre ona sa srčekom
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
||
dobro znači nije kamion prevozio kutijice......bio ti je dovoljan i kombi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Ni ja do sad (pametna glavica) nisam znala da se to gore može lagano skinuti. Tek kod ove zadnje sa brodićem sam skidala, inače sam na gore prvo ljepila tanki karton, pa bojala, pa tek onda radila! Ali, šta ćeš....još sam uvijek mlada pa pameti nikad dosta!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
||
Kutije su prekrasne. posebno mi je zanimljiva ona sa brodom.
![]() |
|||
![]() |
|||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
||
I dok mi ostali prizivamo proljeće tebe već ćopila morska faza,ode ti na more i vezano s tim u ljeto(zima na moru i nije nešto)! I kako ti to dobro ide!Kutije su savršene,ona s brodom je taaako dobra!
|
|||
![]() |
|||
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
||
predivne kutijice.ona sa brodom je posebna.
![]() |
|||
![]() |
|||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
||
ala ludila koji morski motivi ,odma mi srce poskoči čim vidim nešto morsko ko da mi more nije ispod kuće
|
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
eeee, šta bi ja dala da mi je more ispred kuće! Kad se u jutro probudiš, a ono ispred tebe samo plavetnilo, a kod mene snijeg, zima, oblaci..... brrrrr
![]() ![]() ![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Kutijice su jako slatke, posebno mi se sviđa ona s jedrenjakom, mapa joj daje poseban štih!
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Anđelka ti si meni oduvijek radila lijepe stvari, ali ove zadnje dvije kutijice su ti zaista neopisivo lijepe.
Baš su mi nekako posebne!!!
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
jedrenjak je prelijep i kutijica jakolijepo urađena
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||
Danas opet pada snijeg a ja srećom naletim na tvoje tople morske kutijice koje mi liječe nostalgiju,krasno...
|
|||
![]() |
|||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
||
Dugo me nije bilo, pa će mi trebati puno vremena da sve vidim , a pogotovo komentiram, ali tvoji crno bjeli srebrni tanjuri su mi jako lijepi.
|
|||
![]() |
|||
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
||
Hvala na dobrodoslici, ajme koliko ti imas radova, stvarno si marljiva, prekrasni su ti radovi, svaki na svoj nacin
![]() |
|||
![]() |
|||
||
curice moja, dva dan me nije bilo na forumu, a ono opet puno pohvala. Hvala vam svima
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
||
Bila sam u frisko iz pecnice, skrinjica sa motivom jedrenjaka je super
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Rozice na dascici sam oslikala, nije salveta
![]() |
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala Anastazija i hvala svima koji su glasani za moj rad. Bilo mi je veliko zadovoljstvo sudjelovati u ovom natječaju
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |