Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora vidim da se svima sviđa burritov rođak (sedum Aurora), sad će uskori procvjetati iz ovih kuglica izrastu mali žuti cvjetići, i onda je u crveno žutok kombinaciji najljepši.
Sara ti ranom zorom u šetnju ![]() Shasha, mendula je meni prekrasno drvo i lijepo cvate, malo miriše, najljepši prizor kod nas u Dalmaciji je kad su mendule u punom cvatu, trebali bi slaviti cvijet badema, kao što Japanci slave trešnjin cvijet. Baka brzo ćeš ti imati i rasadnik pacifike. I samo dođi i ne samo virtualno ![]() Triša jedne godine mi je božićna zvijezda trajala sve do petog mjeseca. Duda, evo tebe sa nama, baš lijepo, falila si nam, ma za vrt ne brini, neke biljke izgledaju loše, ali na proljeće opet krenu. Silvek dunja je crvena samo je bilo jako sunce pa je malo svjetlija, ja obožavam taj grm, moj je još mali, ali kad naraste onda onako na golim granama puno crvenih cvjetova super izgleda. Danas samo za Shashu par slika mendula u cvatu, da joj malo zamiriše proljeće... ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ja nemam riječi.Nas je sve gore zatrpao snijeg,a "samo malo" dalje svanulo je divno proljeće
![]() Hvala ti Lantana što nam pružaš malo topline ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kakvi predivni cvjetovi.....baš ti zavidfim /dobronamjerno naravno/
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kad mendule procvitaju
u ranu zoru doći ću zauvik s tobom ostati moja jedina ljubavi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I da, naravno da imam crvenog burrito brata, pa za koga me ti smatraš ?
![]() I da ne ispadne da se previše hvalim, moje božićne zvijezde obično mi traju od Božića do Nove godine ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
..i pivci kad zapivaju
u ranu zoru doći ću kada mendule procvitaju.. tralalalalala ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Štefice i Lora hvala i samo uživajte...
Otok i Mari, vidim da ste se raspjevale, lijepa pjesma, dira u ![]() Otok, oprosti molim te, ma kako sam i pomislila da nemaš rođaka ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Mendula je baš prekrasna u cvatu..A hvala ti na ponudi za burrito rođaka..i naravno jedva čekamo da nam opet dođeš, ne zbog poklončića i pelcera nego radi druženja..
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hehehe,naravno da je i meni,na sam spomen mendula,ta pjesma u glavi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanice, pozdrave ti i ja šaljem.. Kod mene je sve bijelo, grad i selo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Za vikend sam puno mislila na te......a kako i neću kad sam se vrzmala i čačkala oko "tvojih" biljki Oduševila me je hrpa novih proljetnih slika
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mmmm,miris proljeca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj koja ljepota sine ubija.......... ali samo ti sijedi za komp-meni je lijepo sa Mirkom
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Draga Lantana
![]() hvala na posiljci (nisam mogla poslati pp jer ti je inbox pun), ne znam kojim je putem putovala ali je napokon dosla u ove krajeve.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo se več čuda događaju sv.Lantana ili Djed Božićnjak šalju pakete iz raja ![]() |
|
![]() |
|
Stefi ma rado bi ja došla, ali na proljeće da vidim tulipane u cvatu
![]() Shasha vjerujem ti u potpunosti, kad sam studirala u VŽ jedva sam čekala proljeeće. Anaida draga pa došla ti nama, glavno da si tu, a brzo će i proljeće. Korijenko i ja mislila na tebe ![]() Gio, samo polako jer jako puše... Niho ![]() Zvrk, ne mogu vjerovati, pa to je putovalo 2 mjeseca, da ne povjeruješ, ja sam već mislila da je izgubljeno. Mari jesi vidjela, prije bi bilo stiglo da je poslano u 19. stoljeću. Nego evo ti malo sunca i mora da te zgrije jer vam je već ova zima i snijeg malo udarila u glavu ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jao koja lijepa slika! I ja se grijem nakon mećave koju sam prošla kroz cijelu našu ovaj vikend.Samo ti nas sve ugrij draga
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ivna, evo kod mene proviruje sunce nako što se ispadala kiša ko luda.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mendule = bajami? Je l' jesu? One rascvale grane su me potsjetile na jednu pjesmu. Naravski ariju znam ali riječi... .... bajami dok miriiiišuuuu.... tako nekako, čini mi se!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Odmah šalji malo tog suncaaaa........
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |