moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 27> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mare da sam ja tila da to tako raspuca to se nebi desilo,vjeruj mi ,to raspucavanje je nuspojava 2k ,sad se dvoumim kako to završiti.
slažem se s tobom da ofucanost najviše paše drvenim stvarima ali u malim količinama na staklu mi to fino izgleda kao kad to obradi naša izzy.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
o ukusima se ne raspravlja ali meni je ovo tvoje raspucavanje fantastično
![]() ![]() a tanjur s maslinama je jako lijep,decentan......i lijepa zelena boja......jedino što sam ja malo skeptična prema "ofucanim" staklanim stvarima....to mi nekako najbolje ide na drvenim stvarima
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure hvala na posjeti i na pohvalama
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasni su ti radovi, posebno mi se svidja skrinjica. Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Okvir vrlo poseban,tanjuri prekrasni.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ja koristim hqs vernice professionale akrilni lak bezbojni brzosušeći,zadovoljna sam sa njime ,nije skup,u spreju je i košta dvadesetak kuna,kad mi se to dogodi posprejam dva put i stavim boju-problem riješen!Nadam se da ćeš uspjeti!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
tanjur sa maslinama je odličan i jako lijepo prezentiran sa krasnom crvenom ogrlicom.narcisi krasni,odlično dorađeni bojama,a pukotine ćeš lako popraviti.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša..svaki dobronamjerni komentar i prijedlog je dobro došao razmislit ću o zlatnoj boji
hvala za ono napreduješ ,a ja moram reće ako je tako to je zato što učim od najboljih ...............stvarno ste najbolje
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
svakimd anom sve više napreduješ... ja bi ovdje napravila baš taj kontrast i prelakirala zlatnim sprejem...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
slavica
![]() izzy
![]() ![]() anđelka i tebi jedna
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bez obzira na pucanje boje meni ovo izgleda super, i masline su baš posebne!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znam da sam nešto zaboravila... Okvir je mega dobar! Kao da je izašao iz nekog decor časopisa, bez zezancije! Stvarno si se nadmašila tu!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Masline su ispale odlične, a kod problema sa podivljalim raspucavanjem se slažem sa Slavicom - pokuša prelakirati pa onda nanijeti preko toga sloj boje... Ništa te ne košta da probaš!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ZABORAVILA SAM ONO NAJVAŽNIJE -I MASLNE I OVAJ TANJUR SU ODLIČNI!
|
|
![]() |
|
Ovo je rađeno sa stražnje srtane tanjura je li tako? ako je onda pokušaj na moj način,meni se to znalo događati ali ja radim s obićnim lakom za raspucavanje međutim ništa te ne košta da probaš-prelakiraj s bezbojnim lakom,možeš i dva put i onda stavi boju koja ti odgovara,meni tada ne bi raspucavalo!
|
|
![]() |
|
evo još nešto dovršeno,htjela sam da izgleda onako pohabano pa sam rubove malo šmirglala ,kao što to radi izzy,ali mi je papir za šmirglanje prefin pa se boja nije dala osim na samim rubovima i nije ispalo kako sam htjela ,ali kako je je ostavila sam ga takvog a onda sam i listove masline malo pohabala ,pa sad vi prosudite kako to u konačnici izgleda
![]() kod ovog pijata mi 2k toliko raspucava boju da pojma nemam šta dalje ,rekla bi izzy bez panike sad treba potufkati metalik bojom jer se one ne raspucavaju ali takvu ja imam samo zlatnu a to mi ne paše .ŠTA DALJE?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan okvir, izvrstan shabby i jako lijepo ukomponirani morski motivi, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
okvir je savršen!
|
|
![]() |
|
Predivno,predivno a cure ispred mene već su sve rekle....
|
|
![]() |
|
mare
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |