natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 109> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za ovakvu umjetnicu teško je naći pravi riječi pohvala.
U svakom slučaju remek djelo. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala natasa, sad sam pogledala tvoje radove, zdjelica sa glinamolom mi je bas zbog pukotina posebna, a kalez i pisanice su ti art work, bravo
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lijepo i iznutra i izvana
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Nataša odkako me nije bilo trebati će mi cijela godina da vidim šta ste svi napravili , danas komentiram tvoje lijepe i mnogobrojne radove, šta si ti sve u međuvremenu napravila biti će mi teško pohvatati i pratiti.Vidim puno noviteta novih materijala i tehnika u teškom sam zaostatku. Bravo i pozdrav
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
obožavam mozaik,a u tvojoj izvedbi je ludilo.odlično mi je kako se motiv sa mozaika nastavlja na kutijicu.potpuno sređena iznutra i još tkanina..super!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Škrinjica je prelijepa!Nije mi baš jasno ono na gornjem dijelu,jesi li ono nadodavala (pomislila sam odmah na das masu) ili je ono reljefno na kutiji,što god da je prekrasno je!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala file... nije to tako velika mudrost... obojaš crnom akrilnom, a onda patiniraš bakrneom... ;)
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
bakrena boja patinirana crnom boja... u pitanju su akrilne boje
meni je ovo viša matematika ,odlučila sam ovu godinu ću ja uživati u tvojim jajima možda dogodine probam.
kutijica je pravo malo blago za ono žensko blago
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drago mi je da imate lijepe riječi za moju škrinjicu...
da, izzy, mozaik od das mase... znaš da je obožavam ;) |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mozaik od Das mase? Sjajno! Doista divna i romantična škrinja za ženine najdraže stvarčice!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uuuuu, škrinjica je predobra!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasnih li pisanica, tako su lijepe prekrasneeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
u pitanju su plastična bijela jaja što se mogu kupiti u hobby centrima... |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jao jaja!predivna su!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno!!
Kakva su to jaja, nešto iz tvoje radionice ili....meni miriše na tvoje mase, u svakom slučaju svaka ti čast.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Šteta ih je podjeliti. Treba ih spremiti za buduće naraštaje da se ponose sa maminim umjetničkim darom.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Ajme!!!!Pa ovo je prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
bakrena boja patinirana crnom boja... u pitanju su akrilne boje |
|
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
jaja su mi pre pre predivna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |