mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
proljeće,kaća,felina
![]() imaš pravo felina,malo mi se pogulila boja dok sam stavljala šarafiće........a oni nisu bili obojani jer sam se bojala da ih neću moći ušarafiti.......a morala sam slikati i natakaritii slike jučer........sad sam to riješila,vidjet ćeš
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tija svejedno ima pravo. Moderatori bi ovakvima talentima trebali dopustiti samo jedan rad u mjesecu. Previše zbrke će nastati u nominiranju Tvojih radova. Može samo jedna mala primjedba. Pobojaj šarkice i bravicu još nekoliko puta s srebrnom bojom jer ne fotografiji izbija zlatna boja.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare oci su mi ostale na tvojim kutijicama,toliko su mi lipe
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, mare, ove kutije su ti zaaaaakon!!!
Ti si nam napravila "korak dalje" u kompletnom uređenju koje izgleda zaista savršeno!!!!
A objašnjenje ću morati pročitati poslije, jer sada sam čitala " sa jednim okom" što bi mi izzy spočitala
![]() U svakom slučaju oooodlično!!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
biljana evo da ti ovdje poželim dobrodošlicu i veselim se zajedničkom druženju i znjenjivanju iskustava
![]() draga prila tebe sam izostavila......mea culpa........a baš sam tvoj komentar kako je zgodno sve to napraviti bez igle i konca zapazila......ozbiljno ću prionuti izradi jednog malog tutorijala o raznom mogućnostima i vrstama oblaganja kutija........i s iglom i bez igle.......hoću,časna pionirska.....
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super su ti radovi, drago mi je sto cemo se upoznati i razmenjivati iskustva
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
mislila sam reči idući mjesec, žurba....
|
|
![]() |
|
tija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ej, kutije su mi fenomenalne, samo imam jedan problem. Koju nominirati idući tjedan?
|
|
![]() |
|
oooo maslina......vrhunac?.......pa ne ide to kod mene tako brzo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Daj mare,mojim te , miči ovu riječ početak iz naslova svoje galerije i stavi recimo riječ vrhunac,sve si nas pre.....rasla
|
|
![]() |
|
drage moje tete,djevojčice,curke,prijateljice..........baš ste me raznježile i uljepšale mi ovo jutro svojim komentarima........sinoć me je preužasno bolila glava i morala sam u izolaciju a vi ste sve vrijedno dolazile kod mene .......nisam sinoć bila dobra domaćica.......toliko gosti a ja spavam
![]() draga izzy,smrcko,file,sanjam,sasha,rosa,slavica,anđelka,kami,baka,dorina i triša
![]() ![]() sasha baš si me nasmijala ......ali fakat kad malo bolje pogledam liči na lijes...
kami naše oko sokolovo pusa za uočavanje puzlaste tkanine
eto šta reći na kraju,pada m na pamet ona poznata narodna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja jednostavno ne mogu ništa izdvojiti, jer je sve predivno. Bravo draga prava si majstorica. Daleko si dogurala od "početka".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ti si mare jednostavno majstorica od kutija. Prekrasne su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
JEEE, stvorena za kutije...
![]() Baš si svašta iskombinirala za smeđu kutiju, već mi je počela djelovati tako ozbiljno i otmjeno, ali zanimljiva točkasta tkanina joj je dala neki topliji knjižničarski štih ![]() Trakica je super, ali baš mi odlično izgleda kak oblažeš kutije i bez nje, bacam se ja u mjerenje za veću osmerokutnu (već sam ju ofarbala iznutra, ali recimo da je to zbog zaštite drva ![]() Vidi se itekako da si ti vješta s materijalima i tkaninama, a ove sive puzzle su tako dobre ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uh, ostala sam bez teksta, jednom rječju fenomenalno. Motivi prekrasni, izrada vrhunska, a tek unutrašnjost kutija.....
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kutije su prelijepe,ona sa printom me totalno osvojila,doista je posebna! ova druga je nježna,produhovljena,više za romantično nastrojene duše ali kako su ukusi različiti kod tebe svatko može naći nešto "svoje".U svakom slučaju obje su divne!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su fantastične,ova sa motivom ruze je nesto posebno....
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasne kutijice!odlične upute za oblaganje kutijica i začuđujuće...bez igle i konca.super!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |