Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moj ''plastenik''
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Sara Sara tako si vrijedna već si se bacila na sijanje.ja neću još početi jer nemam kuda staviti teglice.
ugodan ti dan i večer! ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Draga Sara , od sveg srca ti želim da ti sve nikne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gogač nemoj ti još nikaj sijati da ne prevrneš teglice
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Sara,ta žuta kamenjarka,što je to? Na kavici sam dobila sjeme od nekog ali ne znam što je.Probala sam guglati ali mi izlistava samo neke odvratne insekte
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Sara, bila si vrijedna još samo da sve iznikne i bit će za Senjski vrt. Ja sam prošle godine "probala" sijati i pokrila tako folijom i onda mi se sve uspljesnivilo i zato sijem sve vani direktno u zemlju, pa što osta osta.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe ima svega lijepoga za vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ivana i Sara ta "žuta kamenjarka" tako sam je ja prozvala, bila sam i našla njezin naziv, ali nisam zapisala, je ova na slici, nadam se Sara da ti ne smeta malo žutog na tvojoj temi, prekrasna je i nezahtjevna biljka, može i u Senj.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jel ti to meni sa slikama pokazuješ put za sutra?
![]() šta si to već sijala? odmah inventuru napravim sutra ![]() Lantana..bit će da se upljesnivilo jer si preveć zalila, ali ti se stvarno ne moraš mučiti sa takvim načinom sijanja kao mi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma Sara draga prva prilika i eto me dolazim tebe ---ma predivno nemam riječi -oduševljena sam --------kako je lijepo sve to vidjeti a ništa nije bolje ni kod mene u Bosni ------------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koliko prekrasnih biljčica i kaktusa
![]() Kad vidim slike snijega poželim ga i kod nas ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pripreme za Senj i more u snijegom pokrivenom Zagrebu. Vjetujem da će senjski vrt biti prekrasan, jednostavno mora
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Sara....doista čarobno...prekrasno....
|
|
![]() |
|
Zimska čarolija u Zagrebu - pogled s mojih balkona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kuc,kuc Sara! Evo mene i kod tebe,gdje si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljudi, opet pada snijeg.
Ja sam posijala u one posudice zijevalice i prkos , muškatnu kadulju,lagerstremiju, allium i rumenku, kalifornijski mak, timijan,senecio i jednu žutu kamenjarku.
JUčer pregledala, za sada u redu,lijepo vlažno i toplo, a po najlonu sam izbušila sa čačkalicom rupice kak mi je rekla Kontessa.
Ako ove godine ništa ne nikne, više nikad ne sijem, odlučila sam.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Slikice zime sa tvog balkona su prekrasne..Jedva čekam da ti niknu posijane biljkice pa da vidimo i tvoj prekrasni vrt u Senju..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
opet sam navratiila ali sam mislila da ti ne ostavim ništa zbog ovoga snijega ljuta sam na sebe samu ali ti ostavljam-poljubac-
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |