Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 152>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 03:14
Sara ja nikako da posjetim tvoj vrt, ali noćas čekajući otvorenje Olimpijade evo me kod tebe....Kao prvo Moj senjski vrt, da li to znači da ti živiš u Senju? Ako si u Senju onda bi nekad mogla doći i na Riječku kavu da te i upoznamo...Imaš prekrasne kaktuse k tome i lijepo aranžirani sa kamenčićima u boji...Što lijepo imaš u onim rasadnicima? Biti će puno mladih biljčica za sadnju u proljeće....smile78
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:27
 Aha,ti si dakle "krivac" što će ovo rasti u mom dvorištu Clap.Prekrasna je.
Sara sorry što smo ti malo uzurpirale vrt Embarrassed.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:21
Ivana i Sara ta "žuta kamenjarka" tako sam je ja prozvala, bila sam i našla njezin naziv, ali nisam zapisala, je ova na slici, nadam se Sara da ti ne smeta malo žutog na tvojoj temi, prekrasna je i nezahtjevna biljka, može i u Senj.

život je more
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 21:26
Sara,ta žuta kamenjarka,što je to? Na kavici sam dobila sjeme od nekog ali ne znam što je.Probala sam guglati ali mi izlistava samo neke odvratne insekte Confused LOL ali nikakav cvijet.
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 20:28
Draga Sara , od sveg srca ti želim da ti sve niknesmile162.I ja svake godine kažem ako ne nikne neću više sijati, pa slažem,,Smile.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 17:08
ljudi, opet pada snijeg.
Ja sam posijala u one posudice zijevalice i prkos , muškatnu kadulju,lagerstremiju, allium i rumenku, kalifornijski mak, timijan,senecio i jednu žutu kamenjarku.
JUčer pregledala, za sada u redu,lijepo vlažno i toplo, a po najlonu sam izbušila sa čačkalicom rupice kak mi je rekla Kontessa. 
Ako ove godine ništa ne nikne, više nikad ne sijem, odlučila sam.
Lijepi pozdrav                      
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 22:51
opet sam navratiila ali sam mislila da ti ne ostavim ništa zbog ovoga snijega ljuta sam na sebe samu ali ti ostavljam-poljubac-smile79-ali i mi ćemo valjda za mijesec dana ugledati nešto lijepo bar jedan cvijetić u svome vrtu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 16:24
Drage moje prijateljice, Bromi, Lantana, Konte, Otok, smrcko, Stefkaja, Ivna, Goga, Mari, Niho i nichll hvala što posjećujete moj vrt i razveselite me svojim komentarima.
Snijeg i dalje pada, ali ga više iz principa ne fotkam.
Sve vas lijepo pozdravljam i vidimo se u našim vrtovima.

Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 12:44
Sara....doista čarobno...prekrasno....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 11:15
ma Sara draga prva prilika i eto me dolazim tebe ---ma predivno nemam riječi -oduševljena sam --------kako je lijepo sve to vidjeti a ništa nije bolje ni kod mene u Bosni ------------smile43-sve sam razmišljala dali da dođema lai znaj da dolazim sigurno samo malo da se poboljša -ode ovo što nas sve ispameti
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 10:40
kod tebe ima svega lijepoga za vidjeti
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 23:39
gogač nemoj ti još nikaj sijati da ne prevrneš teglice Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 17:41
Sara Sara tako si vrijedna već si se bacila na sijanje.ja neću još početi jer nemam kuda  staviti teglice.

ugodan ti dan i večer!smile78
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 11:30
Kuc,kuc Sara! Evo mene i kod tebe,gdje si Wink? Pa tebi još nije dosta snijega izgleda kad ga i fotkaš toliko LOL,ja ga više ni na slikama očima ne mogu vidjeti Angry. Ali stvarno što si to toliko posijala već Confused? Sad si me samo u brigu bacila,kod mene samo ostići bacili drugi listić (ricinus se ne računa Wink LOL jer od kad sam ga prebacila iz mirišljavog klijališta u zemlju ni makac) a ni mirta koju sam posijala iz bobica.A kod tebe rasadnik na policama Clap.Neka,neka (puj,puj, ne ureklo se LOL).
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 10:15
Slikice zime sa tvog balkona su prekrasne..Jedva čekam da ti niknu posijane biljkice pa da vidimo i tvoj prekrasni vrt u Senju..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:24
Koliko prekrasnih biljčica i kaktusasmile227
Kad vidim slike snijega poželim ga i kod nasWink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:23
Pripreme za Senj i more u snijegom pokrivenom Zagrebu. Vjetujem da će senjski vrt biti prekrasan, jednostavno mora
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:18
jel ti to meni sa slikama pokazuješ put za sutra? Wink
šta si to već sijala? odmah inventuru napravim sutra Wink
Lantana..bit će da se upljesnivilo jer si preveć zalila, ali ti se stvarno ne moraš mučiti sa takvim načinom sijanja kao mi Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 21:11
Bravo Sara, bila si vrijedna još samo da sve iznikne i bit će za Senjski vrt. Ja sam prošle godine "probala" sijati i pokrila tako folijom i onda mi se sve uspljesnivilo i zato sijem sve vani direktno u zemlju, pa što osta osta. Wink
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 19:47
smile227ovdje je svašta lijepog posijano...draga smile169 r sara želim ti da sve nikne i krasi tvoj vrt 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.