OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 374> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rastu mi zazubice, pa ovo je nevjerojatno što sve kod tebe cvijeta
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa što sad ti cvatu i margerite? Ti si stvarno debelo na Mediteranu! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na onoj prijašnjoj slici je žuta margarita, a evo i bijele
![]() i još jedna bijela, koja sada nema cvijeta jer sam je bila ošišala, a ona se sad usred zime tako lijepo pomladila ![]() Ovo je aloe ferox, vidjela sam da je kod Nihe i Triše otišla u "vječna lovišta" i išla sam gledati da li ima koja mala, ali nema ![]() ovo su isto aloe ![]() felicia još i sad pomalo cvjeta, pa ćemo je razmnožavati kad prođe zima ![]() gazanije su isto tu, da je samo malo sunca i one bi cvjetale ![]() neizostavna lavanda ![]() santolina ![]() crvenko ![]() i svega pomalo ![]() Eto tako izgleda ovo moje malo zemlje i nešto više kamenja u ove zimske dane. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuta ljepotica, koju i ja čuvam od tebe, ali ipak u zatvorenom, jer mi lani smrzla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
S obzirom da ja zimus kaskam po forumu, nije me bilo jedno vrijeme kod tebe i onda naletim na prekrasne slajdove......ne znaš koji je bolji
![]() ![]() ![]() Onaj je/nije kaktus čini mi se da imam i ja...... udomila ga ljetos na Flori ( da se ne baci)
![]() Nova dracena je
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I Bake (koja me je uputila tko zna) i Mare (koja zna) i Lantane (koja isto zna),
jer to što ja uprskam malo tko može srediti |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dok je nama Mare.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Nakon par dana problema sa photobucketom i nako što sam još i ja sama nešto uprskala, pa su mi nestale sve slike, digla sam na noge pol foruma i sve je popravljeno, ova je slika za probu da li je sada sve u redu
![]() Izgleda da je sve OK, izvinjavam se svima koje sam nagnjavila |
|
![]() |
|
A ja ih ne vidim nigdje, niti jedne
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
vidim i ja sve slike.........
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok je li ok ja sve vidim i tu i na photobucketu
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam riječi lijepo je sad vidjeti tako nešto rascvijetano --------pekrasno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() moje su u podrumu bez lišća čekaju proljeće da se presele u vrt a ove proljetnice su pravo veselje ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E ovo stvarno nije fer! Ove cvjetne slike su gotovo nevjerojatne! Cijela Hrvatska je pod snijegom. Ovo mora da je photo shopu rađeno!
![]() Ak' nije skidam kapu i najavljujem se ovog vikenda! Dolazim!
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Otok opet sam malo probazala tvojim vrtom i moram priznati da me nisi iznenadila sa svim ovim jer ništa manje nisam od tebe očekivala,uvijek nas nagradiš sa prelijepim slikama i pravi je gušt doći na tvoju temu!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ako dobro slušate Otok upravo pjeva svojoj draceni - naćulite uši čuje se preko mora.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
A dracena je
![]() Znači proradio photo....?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovakve proljetne slike ću ja moć stavljat na forum za jedno brat bratu mjesec dana....a do onda sam tvoj stalni gost i šetač po vrtu
![]() UUuuuu....ova nova biljkica .....predivna
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 240241242243244 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |