Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 21:28
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Mendule = bajami? Je l' jesu?

One rascvale grane su me potsjetile na jednu pjesmu. Naravski ariju znam ali riječi...Confused

.... bajami dok miriiiišuuuu.... tako nekako, čini mi se!Big%20smile

A jesi me nasmijala smile186 Baka pjesma ide
...behari dok mirišu
ljubiš me ljubiš ti...

a o mendulama (bajmama) ide

...kad mendule procvitaju
u ranu zoru doći ću...

život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 21:29
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Odmah šalji malo tog suncaaaa........smile107

Korijenko evo i tebi stiže sunce u subotu, barem po prognozi LOL
život je more
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 21:31
Jooj draga ova slika je prekrasna..nama na kontinentu stvarno treba sunca..a kako mi se čini prije će nas zatrpat ovaj snijeg nego što će se pokazat sunce..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 22:09
Dobro jel ti štrajkaš ovih par dana Wink! Razmazila si nas sve,jel ne vidiš da vapimo za tvojim fotkicama.Prema tome fotkač u ručice i na posao LOL a ako i dalje budeš zločesta,za kaznu u Vž na kavu Wink!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 22:15
netko je spomenuo sunce???? smile107 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 22:42
Lantana šta su mendulesmile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:22
Joj kod tebe sve rascvjetano i rumeno, pravo proljeće
Hvala, baš me obradovalo ono od Korjenčice
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:59
sad neka nam niho objasni šta su
behari a jeste polupale lončiće
bajami dok mirišu
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 01:59
Lantana draga, konačno sam navratila u tvoj vrt...Pregledala sam zadnjih 10 stranica i našla puno lipih rascvjetalih biljaka, kao da je proljeće...
Reci mi molim te da li ostići sada cvjetaju onako bogato, odnosno da li je to slika iz sječnja? Mendula je super ima predivan cvijet, moja još spava...Rođak od burita je super, zar je uvijek onako crven? Krasula, phlox, aloa, bugica su ti predivni, nije za vjerovati da su slikani ovih dana....Japanska dunja cvjeta i meni, ali čini mi se da je tvoja crvene boje, dok je moja više roza. Ako želiš mogu ti poslati reznice moje da složiš dvije boje...Na limunu ti zavidim jer ti lijep i zdrav, dok je moj ostao osakaćen od ove zime, tako da nema ni cvijeta ni ploda, koji su se smrzli.Nadam se da će se oporaviti....Za kraj sam ostavila komentar za streliciju. To mi je predivna biljka, pa sam u Holandiji kupila sjeme i posadila... Još uvijek ništa ne mrda možda joj fali sunca i topline...Imaš li ti iskustva sa njom?
To bi uglavnom sve za večeras i nadam se da ću sada češće navraćati u tvoj vrt. Hvala na pošiljci koju si za sve nas poslala za Riječku kavu...smile79
sutra je novi dan
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 10:18
Stefi vjerujem ti da vam već treba malo sunca, evo nešto su za sutra najavili.

Ivna istina malo sam se uljenila, ali sutra ću slikati, ima puno novih cvjetića...Wink

Kontesaa, nije nitko spomenuo sunce na bregima...LOL

Niho mendule su bademi, bajami i oni sada beharaju... ha, ha sve jezike od ovega svita govorin...

Smrcko drago mi je da te obradovalo.

Mari, Niho ti zna što su to behari...LOL

Jagoda ostići kod mene cvatu u zimu i proljeće, a onda ljeti ništa, valjda im je prevruće, sada su u punom cvatu i tako će biti skoro do ljeta.
Sedum Aurora (rođak od burrita) je crven samo ako je vani čim ga uneseš u kuću odmah pozeleni i izduži se.
Kod mene vegetacija krene negdje sredinom siječnja, pa eto čak i karasule cvatu. Mislim da je japanska dunja kod svih ista samo ovisi kako ostane na slici.
Strelicija je i moja tiha patnja, dobila sam sjeme, posijala, narasla 15 cm i onda sam je presadila u vrt i od tada ne mrda, nešto joj ne odgovara, morat ću je natrag vratiti u pitar, a treba joj puno sunca i mislim ne previše vode. Drago mi je da vam se svidjela pošiljka...

život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 10:35
Lantana hvala ti što si nam poslala sunce, a i sve ono čudo biljaka, koje danas čekaju sadnju.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 11:37
Evo me da nadopunim niz onih koje si sinoć ugodno iznenadila. Lantana, hvala ti i znaj da ću misliti na tebe!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 11:46
kad mendule procvitaju
u ranu zoru doći ću,
zauvik s tobom ostati
moja jedina ljubavi.

na to me podsjeća slika rascvjetane mendule,a jos ova zadnja slika di je more...  koja divota.....  
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 11:49
Bem ti jezike poćeću i ja da govorim engleski umijesto Njemaćkog ali kako god meni će sad Mirko prevoditi meni bitno da se mi dopisivama -smile156-a ti kako god  hoćeš draga moja -smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 15:04
je je bitno da su spomenuli snijeg za kontinent smile42

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:12
Triša i Hoya Wink

Rose meni je kod nas najljepši prizor mendule u cvatu, to mi je nešto posebno još od djetinstva, ali sve ih manje ima, a ja sam baš jednu posadila da je gledam dok cvate.

Niho, a ko će njemu prevoditi, tu je već 25 godina, a još uvijek mora prevoditi tako da vuće korijen riječi iz latinskog LOL

Kontesaa nikako da se uslišaju tvoje molitve za suncem, meni je žao, ja bi ti poslala da mogu, evo ti zato jedna mala sličica da te malo ugrije, ali more je hladnoo

život je more
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:24
smile227 koja divota (mada je Konte namjenjena Wink , ne mogu odoljeti da ne bacim komentar LOL) ali iz ove perspektive more izgleda tako toooplo. smile141 
P.S. kakav je to "čupavi" grm? Drač ili ...? Izgleda super što god da je LOL.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:36
Ivna mi to zovemo trstika (možda je najsličnije bambusu), a na vrhu ima cvat nešto slično kao pampas trava. Slikat ću ti jednom. Kod Sare sam ti stavila sliku one "žute Kamenarke".
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:40
Lantana imaš veeeliki Hug za sunčeko i ovu super sliku Smile
Ivna ajd se malo kupati nije ti hladno more (skoro sam napisala voda Embarrassed)Wink

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:40
Ekspresno ,nema šta Wink. Vidjela i komentirala,probat ću posijati sjeme ako ne uspije znam kom ću se obratiti LOL. Meni to tako dobro izgleda da sam sad dobila ideju da ju posadim  na balkonsku ogradu u kombinaciji s nečim. šta misliš da li bi uspijevale tako?
Konte,ja čuvam svoje jajnike LOLLOLLOL, ajd ti ako smiješ,noge su ti i onako jučer promrzle,ti si se privikla na hladnu   vodu  LOLLOLLOL!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 148149150151152 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.