Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - more - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

more - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 29>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 12:39
@ Slavice već ćeš nešto smislit. Tako sam i ja ljubomorno čuvala salvetu.
@ Proljeće, hvala Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 15:57
Jesam li spomenula kad god nešto lipo isplaniram da to propadne? To vam je kod mene postala tradicija. Idući vikend nećak od mog dragog ima rođendan. Sve sam lipo isplanirala kako, što... Čak sam i kutijicu navrime nabavila. Ali ali! Prekjučer stiže poruka da se ranije slavi rođendan (dakle, jučer je bilo slavlje) jer dječakov otac ovaj vikend ide na brod. Panika! Što sad? Sama u kupovinu i sama na proslavu. Momak nije bio u mogućnosti ić zbog posla. Nećaku (tako ga zovem iako mi nije nećak) sam htila nešto drugo uzet al od dragoga želja je bila da kupim avione koje smo vidili prije koji tjedan. I što sam mogla? Kupila sam te avione po njegovoj želji. Što sa kutijicom koju sam nabavila? Imala sam nešto drugo u planu. Htila sam kutijicu ukrasit u stilu formule 1 i unutra stavit sportske autiće. Odustala sam od toga. Glupo mi je bilo poklonit i avione i autiće. Na jednoj polici sam ugledala plasteline i više nisam razmišljala. Odmah sam zgrabila jedno pakovanje.
Predvečer sam počela uređivat kutijicu. Izvanka sam cijelu kutijicu obojala bijelom akrilnom bojom (3 puta) i unutrašnost poklopca. U drugi dio kutijice sam nalijepila filc pomoću drvofiksa odnosno pattex - a. Na poklopac sam nalijepila salveticu. Za jedno divno čudo salvetica se nije zgužvala Tongue Na red je došla žuta boja.

Dok se boja, sušila u wordu sam pisala ime od nećaka. Isprobavala sam različite stilove, veličine slova i na papiru sam isprintala nekoliko verzija. Konačno se odlučila za jednu i počela sam pomoću skalpela rezat šablonu. Naravno otkinula sam jedan komadić kod slova "A" što nije trebalo. Ali ok, ne izgleda loše. Počelo tupkanje Smile

Sitila se točkica. Mogla bi i to stavit. Ručno crtat? Ma kakvi. Nemam toliko mirnu ruku. Zato šestar u ruke i par kružića na papir. Izrezala nožicama i tupkanje je opet moglo počet. Ako malo bolje pogledate fotografije vidit ćete da tu i tamo kružići nisu kako treba. Naime papir se više i raspa od onoliko boja i eto ga. Zatim malo cvjetića. Radila sam na isti način kao i na bratovoj kutijici. Tanki kist i sve ručno radi. Naravno, ruka opet malo nemirna. Vidite i zelene listiće. Ne znam zašto sam ih uopće radila, kako mi je to uopće palo na pamet.

I za kraj pogledajte sadržaj kutijice. Ono što mi je najvažnije nećak je bio zadovoljan sa poklonima Smile

Nadam se da vas nisam upilala sa pričom.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 16:32
ma kakvi upilila,ovo si super objasnila. sviđa mi se tvoja mastovitost i originalnost,bravo more! smile141
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 17:57
Stvarno si maštovita! Treba se svega toga sjetiti zadnji čas kad krene panika!
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 20:12
Imaš i ideja i strpljenja,uglavnom kutija je odlično ispala,važno je da je nećak zadovoljan!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 20:42
Drago More, uvijek me oduševiš svojim pričama kojima popratiš radove... nauživala sam se čitajući štoriju o poklonu za tvog brata, kojem ovim putem i s velikim zakašnjenjem želim svaku sreću i još puno kreativnog zanosa   ...predivno je kako se volite i podržavate, a kutijica koju si mu namijenila sa salvetom koju je ne znajući sam odabrao, je prekrasna, prekrasna, prekrasna

...a s ovim poklonom za nećaka si se stvarno odlično i brzo snašla, prekrasan i edukativan poklon u savršenoj ambalaži... divno je vidjeti kako se trudiš i na ovaj način širiti ideju kreativnosti i stvaranja... bravoooo
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 20:53
Primavera me ovim komentarom uputila da postoji tvoj novi rad, kako mi je samo promaknuo, ajme sramote...
Oduševljena sam totalno, jako lijepa šarena salvetica rođendanska,
i sve ostalo u istom stilu i tonovima odrađeno, veselo i zaigrano,
baš po mom guštu i PlayDoh si dobro odabrala, nek i on modelira Embarrassed

Ti si očito 'moje gore list' kaj se tiče pisanja pričica i avantura u izradi,
a bome i snalaženja u zadnji tren sa izmjenom ideje po putu, ali zato se kužimo kaj se tog tiče Thumbs%20Up
Super si fontić na kraju odabrala za Petar potufkati, a to sa slovom A se meni desilo sa cijeeeelom šablonom, zato sam tufkala u negativu...

Bravo,bravo,baš i ja radim neke poklone za klince(ze),to mi je poseban gušt Smile
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 21:18
more, tako si nam dobro ispričala priču o izradi ove kutije i rješavanju poklona u zadnji čas da imam osjećaj da sam bila tamo s tobom u istom problemu. znam takve situacije - nakon početne blokade sve krene i ide... i uglavnom završi dobo (da kucnem o drvo!).
kutijica je odlična, prava dječja, vesela i šarena.Clap
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 22:25
Nemate pojma koliko ste me razveselile sa svojim predivnim komentarima. Hvala vam na tome i svima šaljem smile79smile79
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 08:52
baš mi je slatka ova tvoja rođendanska kutija. Originalna, super!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 09:06
nakon svega što si napisanog meni ostaje samo da kažem bravo more.....odličo izabrana salveta koju si super uklopila s ostalim detaljima.....prava dječja,vesela i vidi se da si dala sebe u izradi.........a za izbor poklona čista petica........treba kod klinaca poticati kreativnostsmile55
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 02:27
@ anđelka, hvala Smile
@ mare, kad bi samo znala koliko je mali petar meni drag. i zbilja sam se trudila da mu napravim nešto lipo. kad sam mu dala poklon njegovo lice mi je sve reklo. trud se isplatio Smile
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 09:11
Krasna kutijica more, kao i izbor dara. I ja za dječicu volim raditi jer se onda mogu "raspojasati" sa bojama koje inače ne koristim, veselo i šareno baš lijepo!!!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:29

@ sanjam, hvala draga Smile

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:43

Jučer je vrime bilo prekrasno! Ali gušti su kratko trajali. Kiša danas pada li pada da to nije normalno. Što ne pada u lito da ne moram uvik nosit kante pune vode da zalijem mlade masline?! Eh eh!

Jučer sam konačno dovršila 2 bookmark - a. Opet sam iskoristila kartončiće što sam ih čuvala. Prije 2 tjedna fino sam obojala kartončiće u bijelu boju i nalijepila salvetice i to je bilo u stanju mirovanja do jučer. Jednostavno prije nisam imala ni volje ni inspiracije da dovršim što sam započela. Jučer sam konačno to dovršila. Lipo vrime pozitivno utjecalo na mene Smile Vidit ćete po bojama.

Prvi bookmark -  11 cm x 13,2 cm. Bilo mi je žao rezat kartočić pa sam ostavila ovako kako je. Nalijepila leptirića, cvjetiće i kružiće, igrala se sa bojama (žutom i plavom - na kraju dobila zelenu Smile ne znam jel se vidi na slici. slučajno tako ispalo i zadovoljna sam) i guštala sam. Nisam napravila puno bokmarkića, imam ih 5 (3 ste već vidili), ali ovaj mi je definitivno najdraži.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:48
More, more, more, more o moreeeee

prekrasan uradak!!!!

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:49
odlično,veselo,proljetno,bravo!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:50
Drugi bookmark - 5 cm x 16,8 cm. Kartončić je malo deblji, brat mi prigovara zbog toga. Ali! Ja radim, ja gazda! Tongue Opet leptirići Smile Malo žuta, malo crvena, malo boja breskve. Brljaj, maži, tupkaj i ovo je rezultat Smile

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:52
I sada zajedno

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 14:53
Prvi je tako divan i vedar i tako lijepo i uredno izrađen, a drugi nimalo ne zaostaje (malo su mi torcida boje LOL)...
Kako bi vi dolje u St rekli - baš su smišni Embarrassed Mala od bookmarka Approve
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.