molim ako neko ima |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 15:09 |
Molila bi ako neko ima za poslati cosmos, cleome i pasifloru sjemenke? Nažalost ove godine nemam ništa za razmjenu. Hvala svima
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam nešto sjemenkica cleoma i pasiflore..pošalji adresu na pp
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
posalji adresu,ja imam sve sta trazis...
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Hvala svima koji su mi poslali što sam tražila!
Sad ponovno ponizno molim... naime ove godine ću ipak imati i malo veću površinu zemlje za vrt pa imam neke planove... početnik sam pa ne znam kako će sve ispasti, ali pokušat ću...
Evo zapravo bi molila ako mi tko može poslati skoro bilo kakvo sjemenje cvijeća za vrt ( imam samo lukovice tulipana, gladiola i narcisa i sjemenje onog što sam tražila uprvom postu)... uglavnom tražim sjemenje a ne sadnice ili lukovice... ako tko ima ( e da lepe kate, kadifice i nevene sam kupila tako da i to imam).
I još bi molila (ispričavam se na neskromnosti) ako neko ima neko sjeme povrča, npr. svake godine sijem mrkvu i peršin iz kupljenog sjemena a rezultati su slabi pa ako netko možda ima sjeme doma, i možda ako netko ima sjeme novozelandskog špinato, obični sam kupila
Puno hvala!!
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
javi adresu...imam ti domaći peršin i rotkvicu
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E da i ako neko ima sjeme kukuruza šečerca, kupljeni mi prošle godine nije niknuo?!
Puno hvala svima!
Sjemenja nemam za odužiti se ali ako neko treba salvete njih imam svakakvih!!
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
ako želiš imam sjemena dalija, cinija i suncokreta (žutog puni cvijet i klasični)
javi mi adresu na pp |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Imam ukrasni kukuruz Jelika
![]() Hoćeš korijandera sijati?Pogledam šta imam od povrća pa ti pošaljem
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mogu ti uskoro poslati sadnice pasiflore, ako želiš.
Javi.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Malo ću Jeliki "ukrasti"temu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
naravno, Shasha. Ali nemam sjemenje. Za 2-3 tjedno ćemo ići u Senj.U proljeće uvijek bude mladih izboja koji meni ne trebaju pa ću donijeti. Vjerujem da zima nije ostavila veće štete na njima. Ljubičasto-plave je boje cvijet, a posle ima one narančaste "tikvice".
![]() |
|
![]() |
|
Ok,koga sad ljutiš(mene sigurno)sa tom kalanhoom
![]() Sorry Jelika kaj ti zachatavamo temu,bum ti zato više biljkica poslala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |