moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 38> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hamara eto me kod tebe...Amarilis je stvarno prekrasan, boja je super...Krivo mi je da ga ja nisam kupila, ali mi je drago da si ti, a ne netko sasvim deseti....Pogledala sam i ostale slike...Kod tebe je prava prašuma, kućnih biljaka, koje se u tvojoj velikoj kući skoro i ne primjećuju....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Jagodice, ja sam dobro ubola - i to tebi pred nosom. sorry i hvala
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hvala curke na svemu - biljkama, savjetima, pohvalama... ma srećom ima mjesta, ali ipak ču morati uvesti "strop nad željama" da na kraju ja ne završim u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Au Hamara pa tvoj stan je pravi botanički vrt, prekrasni primjerci, sve pohvale
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
odusevile me tvoje biljke,koliko ti toga imas,prekrasno...i vec ti svasta nice,bas super...jedva cekam da svratim kad bude u punom cvatu...
|
|
![]() |
|
ma gazanije sam imala - ovo mi ne liči na njih, nešto je drvenasto, nešto - recimo - puzeće...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja bi rekla da je to sve gazanije, jer nje imaš sa srebrnim lišćem i sa zelenim, ako i nije, slično je i sve ide van - moje su u teglama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jesam, u gro planu, ali ja imam... ma recimo jači zum
![]() |
|
![]() |
|
ali koje od toga troje je gazanija?
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto me k tebi! Imaš svašta, ali po kući doista mini botanički vrt!
![]() ![]() A niču i prave proljetnice.
Ono na drugoj slici dobijeno je ako ja dobro vidim pacifička krizantema.Dobro je posađena ne treba joj više prostora ima dosta za širenje, ona naime vremenom dobija mladice pokraj glavne biljke i napravi se kao grm. Drugo ne znam.
Da li mi se čini ili si slikala u krupnom planu cveteke koji izlaze pomalo van?
|
|
![]() |
|
još malo pa če i ona polazati svoju raskoš
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hamara, ja sam ostala bez riječi. U tvojoj velikoj kući i okućnici, sve se to na neki način "izgubi", ali ovakva prezentacija me baš razveselila.
Palmu imam istu, ma van s njom čim zatopli i ne unosi je u kuću, samo malo zaštiti korijen.
Ono što pitaš kamo van, unutra, hlad sunce - mislim da je gazanija-van naravno, pa voli sunce, ali neće joj smetat ni malo hladovine.
Na kraju agava i njene bebice predivne, sve ih je više od kad smo bili kod tebe, a dok opet dođemo na ljeto biti će šuma agava, a ja čekam smokve.
No ipak su mi jaglaci u cvatu u onom tanjuru
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Prvi put sam u tvom vrtu,...šta reći, pohvale za sve naravno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() drugi zamić, ovaj u kupaoni
![]() da vidite kolko pupoljaka imaju moje gardenije
![]() bambusić, zbilja je sretan
![]() kroz prozor - asparagus vani, koji se smrznuo. ali lako vidite tjera...
![]() još jedan fiki - elastica, još malo pa ne znam kud s njim...
|
|
![]() |
|
![]() amarilisi
![]() gužva u kutu
![]() pred 5 minuta sam znala kak se zove
![]() ![]() još jedan fikić benđi
![]() ono nešto što lijepo cvate... kad cvate
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ko da mi ih nije dost vani, palma i u kući
![]() drveko života
![]() begenvila i zamić
![]() hibić
|
|
![]() |
|
sad idemo u kuću...
![]() začinsko i ino prošlogodišnje bilje
![]() penju se, pletu...
![]() još malo i mo nečemo imati kud
![]() ![]() potomak biljke stare barem 50 god...
|
|
![]() |
|
sad malo pitanja, molim: kud s ovim? u kuću ili van? sjena - sunce?
![]() isto pitanje...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() tegla u kojoj svašta nešto niče
![]() ![]() izniknuli i bijeli ljiljani
![]() ![]() agavina djeca postala pubertetlije
![]() cedar doživio opasno kresanje grana jer su ruže puzavice od njega pobjegle kud ne spadaju
![]() sad ih moramo nagovoriti da se opet pričvrste uz zid
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |