frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izložba!!!Bravo,može na izložbu,odlična boca!!!
I ja ću u svojem malom mistu imati izložbicu ali vjerovatno tek u jesen.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jako lijepo Frida,boca je prekrasna a i tanjur isto!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
joj... jako ti je to sto si napravila lijepo, ali meni se najvise svidjela ova zadnja boca s maslinama... malo mi je drugacija nekako... bas je krasna
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Onda moze na izložbu?
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, pogotovo tanjur, ničega premalo, ničega previše, lijepo i decentno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Frida sprema izložbu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo frida, tanjur valentinovo je prekrasan
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
To,Frida to!Poklanjaj ti ali prvo poslikaj da mi vidimo!Boca je super a ni pitarić ne zaostaje za njom!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
Hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tanjur je prekokrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
izvrsno ti je ispala ova boca, baš mi se sviđa!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
...i jednog ukrasnog pitarića
![]() |
|
![]() |
|
Evo i jedne boce za ulje...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kako ne znaš šta ćeš.......boje i salvete u ruke i uživaj.......
![]() tanjur je jako lijep........pravi valentinovski.......ničega previše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Krasan,prelijep tanjur!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrana mi je ona čestitka-moj favorit! Bravo, bravo!!!!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odličan rad ,
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala frida, drago mi je da sam ti dala ideju za obicne kartonske kutije, sad sam pogledala tvoje radove, ti si prava majstorica, bravo
![]() |
|
![]() |
|
necete, necete.....
Ali, odat cu vam jednu tajnu..ja sam zapravo na bolovanju pa ne znam sto cu od sebe doma... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |