Kroton - Codiaeum variegatum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijep je
a ja bih mu dodala samo malo zemlje pa ga na proljece presadi |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Stvarno je prelijep.
![]() |
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Evo slikice moj novog ljubimca...
![]() |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
SueZP cekamo slikice
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Ja sam nedavno dobila svoj prvi kroton i preekrasan je! Budem ga poslikala da ga vidite. Nadam se da ce uz ove vase savjete uspjeti i ostati tako lijep!
|
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ni ja nemam sreće s marantom. ![]() |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Kod mene kroton, kao i maranta, ne uspeva.
Da li ga neko od vas ima duze vreme. Zanima me kako sa njim? Inace, zovu ga jos i kaput Sv. Josifa. Zaboravila sam zasto. Valjda ima neke veze sa bojama. I ako jos neko krene kod pevca po Kroton, nesto mi se taj u poslednje vreme raskukurikao, pri kupovini pazite na poslednje, vrsne listove, kao i kod Ficus Elastica-e, da ne budu sitni, zakrzljali. Nece oni posle narasti. I kada kod vas krene sa lepsim listovima, ovi ce mu uvek ostati takvi i ruzice ga. Ažurirao aglaja - 30 Studeni 2007 u 21:00 |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
TeaK
Prelijepo ![]() ![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
TeaK i od mene pohvala!
![]() Do sada sam vidio za kupiti samo primjerke sa 1 granom a ova je forimrala grm vec
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
predivan je ...
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Prekrasna biljčica...a tek cijena više nego povoljna...
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
... i vjerovali ili ne koštao je 15 kn u konzumu, pa kako da ga tamo ostavim.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo tema pala u zaborav kad sam ja nabavila svoj prvi primjerak
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Imao sam i treći ali sam ga poklonio, bio je sa zelenim listovima i žutim tačkicama po listu.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Pa naravno da voki i to ima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Bravo voki..
![]() |
|
![]() |
|
Papiga je, Voki,no dosta mog cvijeća uz nju nije
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
u školi sam uzela pelcer i stavila ga u vodu, ali nekako mi ne obećava
![]() |
|
![]() |
|
voki
![]() ![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |