LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 111> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mačuhice su baš lijepe, kod mene ne cvatu baš nešto, mora da im je i zimi vruće kod mene
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne macuhice...
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Triša klasične,sa onim visećim koje su na balkonu baš nikako.....evo i kod mene neije sve "haj"
![]() ![]() Bergenija, ja im skidam kapicu samo par sati dok je sunce, a onda opet pod kapicu......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prekrasne boje maćuhica!
Vidim da su i tebi potjerali agapanthusi kao i moji samo što im ja uopće ne skidam kapicu (još je jako hladno preko noći)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora maćuhice su prekrasne, jesu li to one viseće ili klasične, nikad nisam pitala dali one viseće "vise"?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
K.REA, ove koje prezimljuju vani su nešto manje, ali niske temperature kao kod vas ne bi podnijele.
Medjutim imam jednu kućnu ciklamu već nekoliko godina /Riječanke su je vidjele/, koju sam kad je ocvala ćvrknula na balkon u žardinjeru sa drugom biljkom i normalno zalijevala.Iduće sezone je procvala, i bolje se ove zime održala nego ove koje sam kupila jesenas. S tim, da je na suncu ljeti od jutra do večeri. Na vjetru i hladnoći zimi.
BAKO, slabo čtaš
![]() ![]() ![]() ŠMRČKO.........
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moraš mi prišapnuti kako ti se zvijezda tako dugo i tako lijepo drži.
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vraćala sam se unatrag do tvojih ciklama i sada si me zbunila. Znam da šumske ciklame podnose niske temperature ( inače ih ne bi bilo), ali koje od ovih kupovnih podnose niže temperature i koje mogu prezimiti vani
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A zašto onda moj novi fotić na dvorištu neće uslikati ništa osim snijega ?
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Najljepša hvala svima na posjeti mojim cvjetičima Lantana i Triša...avatar je moj hibić, toliko sam oduševljena da sam ga morala staviti...
Šmrčko....je yupiiii.... agapanthus preživio
![]() Mare....nastavak Clivie, malo niže
R.S. ne mogu baš sve tajne tako iznijeti
![]() K.Rea ...ma ja slikam samo ono što je lijepo, trebalo bi vidjeti ostalo
![]() ![]() Bako, slijedeći put dodji samnom u shopping
![]() Evo i malo novih slikica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Božična zvijezda još baca nove listiće
![]() i za kraj današnje stanje Clivie
![]() |
|
|
![]() |
|
Lora ti stalno kukaš kako je i kod tebe zima, pustoš, puno toga propalo...... a onda nas iznenadiš prekrasnim slikama i to ne samo slikama novokupljenih ljepotica, koje su usput budi rečeno prekrasne i predobro odabrane, nego slikama prirode koja se budi u tvome vrtu...... fenomenalno Dobro pitanje, šta si radila hibiskusu (kojega do sada samo ti nisi imala) da ti je procvao? to je neka čarolija...... a prekrasan je Bogme si i ti skupila zavidnu kolekciju kaktusa i sukulenata
![]() I moja je klivija krenula tako iz sredine i odmah cvjetovi, a stapka se niti nije vidjela, ja mislila ništa od toga cvijeta, ali raste stapka i kada dosegne cca20 cm onda se cvjetovi otvore...... baš interesantno raste cvijet.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidi, vidi, proljeće ušetalo u tvoj dom, a sada će skoro valjda i u sve naše vrtove.
Avatar je predivan, bravo majstorice.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lora hvala na odgovoru i odličan ti je avatar.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ni manje ni više nego već cvate jedva kupljeni hibiskus!
Ti znaš kupiti!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ajme lora kod tebe sve veselo i rascvjeteno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
dan Lora! već si dala odgovor Lantani, a ja mislila već otić šišat moje
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Ponovo hvala curke na posjeti...... Lantana ni ja im nikad ne režem listove, no ove godine su smrzli jer nisu bili pokriveni pa sam morala., nisam očekivala ovakvu hladnoću. Inače su cijelu godinu zeleni
|
|
|
![]() |
|
Lora koliko agapanthusa, ja im nikad ne režem listove, misliš da ih je bolje odrezazi ili ne, moji su uvijek zeleni, samo najdonji požute i onda ih otrgnem.
Lijepa racvjetana kolekcija ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |