U setnji Engleskom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trafalgar Sq.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
St James's Park
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovih dana London je pun slonova
![]() ![]() Trafalgar Sq. ![]() Brod u boci na Trafalgar Sq. http://www.london.gov.uk/fourthplinth/index.jsp ![]() Slon prekriven sa Swarovski kristalima (unutar banke, ne moze se dotaknuti ![]() ![]() Pogled prema Covent Garden sa Royal Opera House terase ![]() Covent Garden tube stanica(podzemna zeljeznica) ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
čista romantika
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Da malo opet otvorim ovu temu
![]() Jedan on nasih lokalnih vrtova, ulaznica sitnica a tako prikupljen novac ide u dobrotvorne svrhe. http://www.ngs.org.uk/ ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
... oni baš znaju kako se to radi....
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
.....ovo je stvarno pravi način prezentacije biljčica u vrtnom centru, baš kao kod nas........
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
draga zvrk!
nadam se da brzo stižeš sa novim sličicama.....
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo su predivni prizori
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Draga Zvrk, ja sam novija ovdje i slučajno sam naišla na ove tvoje fotke iz Engleske !
Ovo je ludilo, i najindeferentniju osobu prema cvijeću ovo bi zarazilo !!!
Nešto predivno !
Prošle godine sam bila na Visovcu na Krki, tamo je prekrasno, većinom mediteransko cvijeće, brižno njegovano, cijeli otok ga je pun.
Kad već nismo u mogućnosti svi otići negdje dalje i uživati u ovakvim ljepotama, možemo malo guštati i negdje bliže.
Drago mi je da si stavila ovakve nevjerojatne prekrasne fotke i od srca ti hvala !!!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga nemaš li slučajno kakve zaostale fotografije s nama podijeliti? Onak čisto za "dizanje" raspoloženja u prosincu.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Tek sam sad upoznala ovaj prelijepi dio foruma... Jednostavno ostala sam bes teksta.Ovako ja zamišljam mjesto iz bajke. Zvrk hvala ti što si nam priuštila ovakav doživljaj svojim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Ovo puni dušu i tijelo pozitivnom energijom!
![]() |
|
![]() |
|
bila sam tu sa slikom i bila sam tu sa filmom i nadam se jednom ću i posjetiti te prekrasne vrtove uživo
|
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
U engleskim vrtovima nalazim najveću inspiraciju za vrtlarenje...ta ljepota oduzima dah jednostavno...prekrasne kombinacije živica, miješanih gredica, besprijekornih travnjaka..I volim te emisije naravno o vrtlarenju..skinuo sam si s neta "How to be a gardener" 1. i 2. sezonu, ta mi je najdraža..odlično..
|
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Sviđaju mi se pampasice,Moram ih nabaviti(jest me teško nagovoriti).
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Tija, i meni su prvo upale u oko te grupirane pampasice. Baš krasno. Sve skupa je fantastično. |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |